2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236191 بازدید | 1104 پست
تشکر ساسا 8945 جان . من شنیدم که بعد کاشت باید قرص قرص فیناستراید و مایع ماینوکسیدیل استفاده بشه . خوندم که اینا عوارضم داره . نمیتونی در زمان استفاده اقدام برای بچه دار شدن کرد !!!
سوالم اینه که تا چند وقت بعد کاشت باید اینا رو مصرف کرد و آیا اگر قطع بشه باعث ریزش مو میشه ؟؟؟
چون من قبلا که موهام داشت کم پشت می شد ماینوکسیدیل استفاده کردم و بعد از قطع مصرف همه موهایی که در اومده بود ریختن .
اگه قرار باشه بعد کاشت همیشه دارو استفاده بشه که خیلی شخت میشه !!
با تشکر
سلام
فیناستراید تا یکسال . البته اگه میخواید بچه دار بشید که اصلا نخورید. خیلی هم ضروری نیست. مینوکسیدیل همیشه. من فعلا روزی یکبار میزنم.

فیناستراید ریزش مو رو کاهش میده. اگه دلیل ریزش مو هورمن های جنسی مردانه باشه. بنابراین اگه موهات همچنان ریزش داره خوب قرص موثره. به هرحال به نظرم قرص اونقدرها ضروری هم نیست. برادر من که نخورد. موهاشم خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
بچه دار که میخوام بشم حتما ، ولی 1 سال میتونم صبر کنم
لازمه ترمیم مو رو بردارم و موهامو بزنم و بعد برم واسه کاشت یا همینجوری با ترمیم برم .
اگه کل موهامو با شماره 4 بزنم و برم واسه کاشت ایرادی نداره ؟ نمیگن باید دور موها بلند باشه ؟
اگه قرار باشه عمل ترکیبی انجام بدم خودم باید پیشنهاد بدم ؟
واسه عمل ترکیبی چند روز باید تهران بمونم ؟ آخه من از شهرستان باید بیام .
ممنونم
سلام آقای ساسا،اول از همه تبریک فراوان برای موهای جدید و ممنون که به سوالات پاسخ میدین.من یه سوال واسم پیش اومد.این که میگین تا 3 ، 4 ماه موها درنمیاد منظور موهای کاشته شده هست دیگه؟یعنی درواقع تا 3،4 ماه همان حالت قبل از کاشت وجود داره،درسته؟
سلام مهسا خانم

اتفاقا این سوالی بود که من قبلا خیلی دوست داشتم در موردش اطلاعات داشته باشم که از زمان کاشت تا ماه چهارم چه وضعیتی دارم.
قبل از کاشت که لازمه موهات از ته بزنی ( مگر اینکه روشت فقط fut باشه که نیازی به از ته زدن نداره) وقتی موهارو میکارن تا یک ماهی داریشون پس کلت طاس نیست یه جورایی کچله مثل سربازها. بعد موهای کاشته شده میریزن و موهای دور سر بلند میشن اما همه موهای کاشته شده نمیریزن . 20% موهای من مثلا موندن. تا یه یکی دوماهی اینجوریه ( من که دائم موهای اطرافمم از ته میزدم و سخترین روزهام همین دوماه بود) بعد از انتهای ماه سوم کم کم موهای جدید در میان اما تو ماه 4 تا 6 بهترین نتایج کسب میشه. روز به روز بهتر میشه. البته این حالت تا ماه نهم هم حسب گفته دکترم وجود داره.
سلام آقای ساسا لطفا میشه به منم عکس قبل و بعد از عملتونو بفرستین ؟ واقعا ممنون میشم ... می دونم زحمت اما یک دنیا دل ما رو شاد میکنی با این کمکتهات و انشالله که خدا عوضت بده و همیشه موفق باشی ...
411khare@gmail.com
این ایمیل هست.
مرسی از راهنماییهاتون...
مهسا خانم سلام
بله . میتونم عکس هم بفرستم.

آقای عشق ساسا
موهاتو باید بگذاری تو کلینیک بزنن. برای عمل fut فقط موی محل کاشت رو از ته میزنن. برای عمل fit موی قسمت برداشت رو هم باید بزنن. این کار رو تو کلینیک انجام میدن. شما اصلا دست نزنید. اینکه عمل شما ترکیبی باشه یا نه. خوب به سطح طاسی، تراکم مورد نظر شما و نظر دکتر برمیگرده. هر عمل معمولا یه اندازه 6 سانتی رو میپوشونه.
فاصله بین fut و fit باید (تاکید میکنم باید گول جاهای دیگر رو نخورید که تو یه روز میگن انجامش میدیم) 7 تا 15 روز باشه. چراکه اگه تو یک روز انجام بدن هم کارشون دقت نداره هم اینکه باعث التهاب شدید سر و صورت میشن . اگه با فاصله کمتر انجام بخوان بدن چون سر پس از عمل اول التهاب پیدا میکنه ، برداشت و کاشت دوم خوب و راحت انجام نمیشه. پس حتما باید حداقل 7 روزی فاصله باشه تا التهاب ناشی از عمل اول بخوابه.
راستی آقا ساسا یک سوال دیگه لطفا داشتم
میشه در مورد قیمت هم بگید که چقدر واسه خود شخصه شما هزینه داشته ؟ میدونم که می تونه متغیر باشه بسته به میزان کاشت اما ما ماکسیموم طاسی رو در نظر بگیریم مثلا .
راستی یک بار دیگه ممنون واسه عکسی که فرستادید واقعا عالی شده موهاتون .
خیر . من هم طاسی شدید داشتم. دو مرحله کاشت داشتم. هزینه fut الان 3 تا 3/8 هست. نیلفروش 3/8 میشه. هزینه fit در حدود 1/5 .
کاشت مو به شیوه fut یک جور جراحیه. یک نوار از پشت سر برمیدارن. زیر میکروسکپ، تارهای مو رو جدا میکنن. چون اینکار زیر میکروسکپ انجام میشه تقریبا تمام فولیکولهای مو سالم کاشت میشه و درصد موفقیت بیشتره. ضمن اینکه تارهای مو بیشتری رو هم میشه جدا کرد. fut برای منطقه جلو و خط رویش مو خوبه. تو شیوه fit تارهای مو رو از سر جدا میکنن اینجوری امکان داره بعضی فولیکول ها آسیب ببینن و درنیان.
اگه طاسی شدیده و موهاتون ضعیفه ( تراکم خوب نداره و نازکه) fut که حتما لازمه fit هم انجام بدید تا پر بشه. اما اگه سطح طاسی کمه یا موها ضخیم باشه با fit هم جواب میگیرین.
2810