2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام تو fut یک نوار مو رو با پوست از سرتون جدا میکنن و زیر میکروسکوپ فولیکولها با دقت از هم جدا میشن. اما تو sut یک نوار به عرض 5 سانت رو با لیزر بر میدارن دیگه پوستی همراش جدا نمیشه. پس بهتر از fut هست. در هر دو روش فولیکولهای همجوار تا حدودی آسیب میبینن. در مورد سیفر، کاشت با دست و پانچ نیست که با دستگاه هست. تو این روش فولیکولها بدلیل کار دستگاه و موتور آن هنگام کاشت اسیب میبینن و روش قدیمی و منسوخی است. افراد کم تخصص و تکنسین ها بیشتر با این روش کار میکنن. نیلفروش متد، نحوه کاشت دکتر نیلفروش هست که طبق مقاله ای که ایشون دادن با بهترین بهروه وری همراه بوده و به نظرم هم در سلامت فو.لیکول موثرع و هم نحوه رویش مو رو تعیین میکنه. مثلا بخواب یا به سمت بالا یا جلو تمایل داشته باشه.
ساسای عزیز تصمیم گرفتم بیام تهران یه دکتر هست برم پیشش واسه انالیز مو . بعد می خوام prp کنم ببینم چی میشه؟ اگر هم نشد باللاخره کاشت یا fut یا sut یک درخواست بهترین مرکز واسه Prp کجاست تو تهران ؟ که هم متخصص مو و پوشت داشته باشه ؟ میشه لطف کنی بهم بگی ممنون میشم عزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز من از قیمتها خبر ندارم. فکر کنم الان fut بین 3 تا 5 باشه و fit بین 2 تا 3. دقیقا نمیدونم. در مورد پی ار پی مو، تا جایی که خوندم تنها به عنوان یک روش مکمل کنار کاشت مو و یا برای جلوگیری از ریزش مو و یا در افراد مبتلا به کم پشتی تاثیرات جزئی دارد. شخصا کشی رو هم ندیدم که پی ار پی کرده باشه و راضی باشه. دکتر قنبری یکی از افرادی هست که خودش در این مورد خاص معرفی کرده تلفنش هست ٢۶۴٢١١٨٢ . متخصص پوست و مو هستند ایشون.
سلام دوست عزیز من از قیمتها خبر ندارم. فکر کنم الان fut بین 3 تا 5 باشه و fit بین 2 تا 3. دقیقا نمیدونم. در مورد پی ار پی مو، تا جایی که خوندم تنها به عنوان یک روش مکمل کنار کاشت مو و یا برای جلوگیری از ریزش مو و یا در افراد مبتلا به کم پشتی تاثیرات جزئی دارد. شخصا کسی رو هم ندیدم که پی ار پی کرده باشه و راضی باشه. دکتر قنبری یکی از افرادی هست که خودش در این مورد خاص معرفی کرده تلفنش هست ٢۶۴٢١١٨٢ . متخصص پوست و مو هستند ایشون.
ممنون از پاسخگویی من با توجه به نوشته های دوستان نیلفروش زاده رو انتخاب کردم و قرار مشاوره دارم. بنظرتون انتخاب خوبی هست ؟؟ در زمان مشاوره ایشون صحبت میکنند و نظر میدهند یا دیگر افراد در کلینیک ؟؟ توضیحات بیشتر اگر هست بگید ممنون میشم
من امروز رفتم مشاوره .گفت شما کلا ۳ تا عمل انجام بدی دو تا عمل باید الان انجام بدی یکی شش ماه دیگه. که پس کله ات پر شه الان یعنی پشت سرم خالی میمونه؟؟این که خیلی ناجوره تجربه ای دارید توضیح بدید. جلو رو پر میکنه تکلیف فرق سر چیه ؟؟؟
کاشت اول یا fut جلوی سر رو تا حدود 8 سانت پر میکنه. کاشت دوم fit مابقی سر رو پر میکنه. اگه بانک مو خوب باشه فقط کمی از فرق سر باقی میمونه. کاشت سوم برای پر شدن فرق سر، تراکم بیشتر جلو و شاید هم جلوتر اومدن خط رویش هست. معمولا با دومرحله کاشت نتیجه خوبه. کاشت سوم به کسایی پیشنهاد میشه که طاسی زیاد دارن و بانک موهشون خوب تیست. همون دو مرحله هم نتیجش خوب خواهد بود. برای من که اینجوری بود. به من هم گفتن سه مرحله اما الان راضیم. خیلی ها میگن دیگه نیازی نیست اما شاید سال بعد برم برای یه کاشت دیگه که خط رویش موهام بیاره جلوتر و فرق سرم کامل پر کنه
سلام به دوستان عزیز سلام به ساسای گرامی چه طوری ساسا جان ؟ خوبی؟ خوش میگذره؟؟ آقا این بلاگفای لعنتی یه ماه مارو سر کار گذاشت و کلا رفت روی هوا. شانس اوردم که از مطالبم بک آپ داشتم وگرنه این همه خاطره و مطلب که توی این شیش هفت ماه نوشته بودم دود میشد میرفت هوا. جالب اینه که اینقدر بی مسئولیت هستن که حتی جواب ایمیل رو هم نمی دن. خلاصه من دوباره توی همون خونه ی قبلی می خوام نوشتن خاطرات خودم ازکاشت مو رو ادامه بدم: http://fut-fit.blogfa.com/ تا چه پیش آید...
دوستان من هفته دیگه عمل دارم اما یک موضوعی برام سوال ایجاد کرده. البته دوست عزیزدر صفحه قبل توضیح دادن اما میخوام مطمئن شم. به من گفتن سه تا عمل باید بشم یکیش 6 ماه دیگه . ازشون سوال کردم خوب دو تا اول رو انجام میدید فرق سر خالی میمونه میگه آره . گفتم اینطوری آدم بدتر تابلو میشه که جلوی سر کاشته و پشت سر خالی. میشه توضیح بدید ماجرا به چه شکله و آیا موی کاشته شده میاد پشت رو هم پوشش میده ؟ یا من رو هر کس دیده میگه بانک موی خوبی داری اما مشاوره میگه بانک معمولیه نه بد نه خوب توضیحات یا تجربه ای دارید بگید ممنون میشم. کمی سردرگم شدم
دوست عزیز اولا تشخیص کمیت و کیفیت بانک مو بر عهده متخصصین هست. اونچه که ما میبینیم تراکم مو است (کمیت بانک مو). کیفیت بانک مو شامل اجزا مختلفی نظیر رنگ مو، ضخامت مو (خیلی مهمه)، مجعد بودن مو و این نکته است که گرافتهای بانک معمولا حاوی چند تار مو هستند (این آخری آزمایش میخواد که تو مطب میشه انجام داد) این که بعد کاشت چه حالتی درمیای رو من نمیتونم توصیف کنم چون از اوضاع سر و موهات که خبر ندارم. در مورد خود من که سطح طاسیم زیاد بود و کیفیت بانک موهام کم ( ضخامت نداشت موهام) . فرق سرم تو نور معلومه اما روش رو مو گرفته. اگه برای سومین کاشت برم اونهم پر میشه. نگران نباش به نظر وسواس داری. اگر پزشکت متخصص باشه کارت طبیعیه خواهد بود حالا یا فرق سرت معلومه یا معلوم نیست. برو انجام بده.