سلام با اجازه منم نظر بدم تیم پزشکی خیلی مهمه من کمتر دیدم خود متخصص توی کل عمل باشه و بیشتر نظارت میکنه و بیشتر کار رو تکنسین ها انجام میدن و کلی زحمت میکشن و پول خیلی کمی بابت کارشون دریافت میکنن همانطور که گفته شد به اسم پزشک دقت نکید چون ممکنه تیم پزشکیشونو عوض کنن کلا زیاد سخت نگیرید منم نمیخوام تبلیغ کنم من پیش دکتر چعباوی زاده توی ونک عمل کردم من و برادرم راضی بودیم از دکتر زمانی وقت بگیرید و بگید اون دوتا برادر اومدن پیشتون خودش میفهمه کیو میگه و تخفیف خوبی میدن بهم گارانتی هم دادن با امضا و مهر دکتر (البته چون حتما جواب میده دادن) قبل از تصمیم برید خیلی جاها برای ویزیت (معمولا رایگان هست) خلاصه خودتون تحقیق کنید و به نتیجه خوبی برسید تکنسین هاش واقعا خوب بودن و زحمت میکشیدن عمل من نزدیک به 8 ساعت طول کشید دکتر بیشتر زمان برداشت پوست سر و بخیه حضور داشت اگه تونستید قبل عمل یا موقع عمل طوری که ناراحت نشن به تکنسین کمکی کنید تا بهتر انجام بدن البته من خواستم اینکارو کنم ولی اینگار همشون قانع و باهم بودن نکات مهم از نظر بنده حقیر (دوستان تکمیل کنن تا به نتیجه خوبی برسیم) عدم کاشت عروسکی بخیه صاف بریدن پوست سر خوب و میزون زیاد جلو نره که وقتی کسی از روبرو یا بغل نگاه کنه متوجه بخیه بشه یعنی وقتی جلوی اینه صورتو به بغل میبری نبینی بخیه رو دو روز بعد عمل حتما از پماد بیودرم در محل برش استفاده کنید مراقبت بعد عمل هم خیلی مهمهمنظورم تا یکماه که من الان توی ماه دوم هستم
راستی به نظر من جلوی سر رو بکاره مهم تره و میتونی با بلند شدن داد عقب که دیده نشه عقب یا وسط سر من خودم حاضرم جلوی سرک کلی مو و پرپشت باشه و وسط سرم خالی البته بیشتر به نظر دکتر هم توجه کنید و همینطور خودتون چگونه میپسندید