2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه سوال داشتم.
موهای بدن من عجیب زیاد و ضخیم هستند و اندازه ش هم بلند. از موهای سرم ضخیم تر تیره تر محکم تر و بلندتره. (همین الان دوتاش با هم مقایسه کردم واقعا عجیبه)
ایا بروش فیت میشه از موهای بدن استفاده کرد تا هم از دست موهای بدن راحت شم و هم موهای سرم پر شه.
باندازه شیش تا سر مو بدن دارم.
سلام
کاشت مو از موهای بدن هم امکان پذیره. البته لازمه که از فولیکولهای مو بدنت نمونه بردارن و زیر میکروسکپ بررسی بشن (درستش اینه حالا شاید برخی پزشکان این کار رو نکنن) البته موهای بدن ظرافت موهای سر رو ندارن و برای وسط یا پشت سر خوبن. و البته معمولا کوتاهن و خیلی بلند نمیشن.
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
سلام و سال نو همگی مبارک
مهسا خانم فصل و گرما و سرمای هوا هیچ تاثیری روی کاشت مو نداره. البته اگه فرد ساعات طولانی رو در هوای باز قرار داره بهتره انجام عمل کاشت رو در فصول معتدل تر انجام بده . تعریق عادی که در فصل گرم سال رخ میده تاثیری به نتیجه کاشت نداره. نگران نباشید اصلا
2810