2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا تزیق پلاسما من اسم گهربد رو زیاد شنیدم. دوستای داداشم اونجا رفتن خیلی راضی بودن. دوست مامانم هم رفته برا صورتش PRP زده خیلی خوب شده. در ضمن کاشت موی گهربد هم خیلی طبیعی و خوبه
واقعا این کلینیک ابنوس مزخرفه
امروز برای ویزیت یک ماه رفتم
نزدیک یک ساعت نشسته بودم با اینکه دکتر هم بیکار بود پرونده من را نمیدادن برم داخل اخرش هم بدون پرونده رفتم
ولی اونایی که برای عمل مشاوره میخواستن را راه میدادن
یعنی تا پول نگرفتن عالی هست بعدش دیگه اینقدر علاف ات میکنن به هر نحوی که نگو و نپرس

به من یک سری قرص Rigendiet دادن فکر کنم مکمل باشه هر سی تاش 60 تومن (4 تا برای 4 ماه)
دو تا شامپو EVIDREAM دادن
یک شامپو VITALLIANCE
یک قطره ROgin

کلا شد 373 تومن :(

حالا سوالم اینه
به من گفتن موهام را میتونم عادی بشورم ولی اصلا توضیح دیگه ای ندادن
دقیقا باید موهام را چجوری بشورم

آقا ساسا و مهسا خانوم راهنمایی کنید؟

دکتر استواری رو الکی معرفی نکردمااا کاراش رو دیدم که میگم!!! باور نمیکنید این ادمی که دیدید همون کچل چندماه قبله!
به نظرم نیلفروش زاده اسم الکی در کرده چون اوردنشtv
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻲ....
سرکار خانم فاطیما
البته نتیجه اولیه کاشت مو بین ماه 4 تا 6 بعد کاشت مشخص میشه. از ماه 4 به بعد به تدریج موهای کاشته شده درمیان و کم کم نتیجه کاشت مشخص میشه. این روند افزایش تراکم تا یکسال پس از کاشت هم ادامه داره.
در مورد خودم اگه فرض کنیم تراکم منطقه کاشت موهام الان 100 هست. تو ماه چهارم حدود 30 تا 40 بود.
2810