2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
گلا جان همسر من تو کلینیک انجام دادن

البته موقع جراحی دکتر بالای سرشون بوده و دکتر کار برش و بخیه رو انجام داده

ولی کار کاشت و کلینیکیا انجام دادن

خیلی با حوصله و تمیز کار کرده

ما خیلی راضی هستیم
گلا خانم
سلام
مطب یا کلینیک فرقی نداره. زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو انجام بشه. اگر fut هست عمل برداشت نوار مو و کاشت و خود پزشک انجام بده و اگر fit هست عمل کاشت حتما خودش انجام بده ( تو fit برداشت رو تکنسین ها انجام میدن) .
من که خیلی راضی هستم. عرض کردم ترکیبی کار کردم fut و fit. تنها مشکل fut نواری که از پشت سر برمیدارن. خوب بعدها که موها بلند میشه (یکی دوماه بعد کاشت) اصلا معلوم نمیشه اما راستیتش میگم نکنه سنم که رفت بالا و موهای پشت سرم هم کم پشت تر شد معلوم بشه!!
به هر حال اگر حال و حوصله اش داشته باشید که دو سه جلسه fit هریک با فاصله 3 تا 4 ماه انجام بدید که خوب بهترین حالته. اما حوصله میخواد . نمیشه دو جلسه fit رو با فاصله کوتاه انجام داد مگر اینکه بانک مو واقعا خوب باشه. به هر حال تو این مورد دوست دارم نظر دکتر مهسارو بپرسیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیلاس عزیز ممنون از پاسخت. میشه اسم کلینیک و دکتر رو بگین؟
آقای ساسا ممنون از پاسخ کاملتون. من فکر کنم دوبار FIT انجام بدیم بهتر باشه. حالا ببینم چی میشه. اول باید یه جای خوب و به قیمت پیدا کنم.
گلا جان من تو کلینیک ایران فیت هستم جاهای دیگه را نمیدونم اما هر جیرفتی به تراکم موی کاشته شده و خط رویش توجه کن. کاشت مو یک کار تجربی نه علمی و تکنسین و دکتر که تجربه داشته باشن خوبه هردو
خانم دکتر مهسای عزیز.... ممنون از راهنماییتون . کلینیک ایران فیت همونیه که تو شریعتی هستش؟ بالاتر از ظفر؟
تراکم موی کاشته شده یعنی چی؟ یعنی این کلینیک چقدر مو کاشته؟ خط رویش یعنی چی؟
آره همون جا. تراکم یعنی فاصله بین تارهای موی کاشته حداقل باشه. چون هرجا دنیا بری نمیتونن مثل موی طبیعی با اون تراکم بالا کاشت انجام بدن پس باید تون عکسا و نمونه ها که نشونت میدن دقت کنید رویش یعنی خط جلوی مو در آقایان باید یکم شقیقه خالی باشه و خطوط رویش هم طبیعی باشه و نامنظم نه اینکه مثل عروسک صاف باشه.
مسعود جان کرم یادمه که بهم دادن. اما در مورد شستشو فقط تو چند روز اول بعد از عمل fut بعد از هر شستشو با یک گاز استریل بتادین میزدم به محل برداشت و میذاشتم که بمونه . روزی دو سه بار گاز رو عوض میکردم.
درد برطرف شد؟
2810