2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
سلام
الیسابات خانم ببخشید بابت تاخیر. چند روز تعطیلی باعث شد که نتونم سر بزنم مگرنه تقریبا هر روز میام تو تایپک. خدمت شما عرض کنم که مسلما یکی از فاکتورهای موثر بر نتیجه کاشت، سطح طاسی هست که هر چه کمتر باشه تراکم نهایی رو میشه بیشتر کرد. اما همونطور که دکتر مهسا گفتن بانک موی همسرتون خیلی مهمه اگه تراکمش خوب باشه، موهاش ضخیم باشه، هر فولیکولش بالای 3 تار داشته باشه و رنگش تیره باشه خوب نتیجه نهایی عالی میشه. رنگ و ضخامت مو رو شما خودتون میتونید حدس بزنید به نظر من دقت کنید هر مرکزی که میرید متخصص پوست و مو کارتون انجام بده و در ضمن باز تاکید میکنم نتیجه کاشت مو یکسال پس از کاشت مشخص میشه.
الیسابات خانم حتما برای همسرتون کاشت مو انجام بدید فکر کنم دو جلسه fit بخواد یا یک جلسه fut و یک جلسه fit . اینها رو دکتر تشخیص میده هزینه اش هم بین 3 تا 4 میلیون اگه پزشک معروف باشه تا 5 میلیون هم درمیاد.

مسعود جان من هم اینهارو خوندم که موهای اطراف کاشت هم شاید کمی بریزن و بعد باز در خواهند اومد. اما برای من اینطوری نشد. به هر حال حرف دکتر شما صحیحه اما عمومیت نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

*******رای گیری شروع شد**********

مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

موضوع شماره 8- رولت غذایی ( انتخاب نوع رولت دلخواه )

*** لطفا حتما به یک نفر رای دهید ***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=38
خدای مهربونم دوستت دارم
مهسا جان سلام. جلوی سر کلا پرپشت تر کاشت میشه واینکه وسعت طاسی کم باشه مسلما امکان تراکم بیشتر را فراهم میکنه ولی باید مد نظر داشته باشد در هر صورت مثل تراکم خدادادی نمیشه چون باید یک حداقل فاصله رعایت بشه
سلام بر اقا ساسا و مهسا خانم

به من گفتن یک ماه پس از عمل برام ماینکسیدیل تجویز میکنن ولی حرفی از فیناستراید نزدن

راستی در اوردن لباس و پوشیدن اش تا چه موقع باید طوری باشه که به محل کاشت نخوره

مسعود جان تا سه چهار هفته با موهات ملایم باش. آهسته بشورشون. اما بعد از اون باید شستشو موهات بهتر کنی. خوب دست بکشی تا شسته بشن. ریزش اونها به این ترتیب شروع میشه. در مورد شستشو موهات و اینکه چه زمانی لازم اونهارو محکم تر بشوری حتما با پزشکت صحبت کن.
کلا تا یک ماه با موهات خیلی ملایم رفتار کن! بعدش دیگه خیلی وسواس نداشته باش. من طی این 35 سال کمتر یادم میاد که سرم به جایی خورده باشه اما تو دو سه ماه اول کاشت چندین بار سرم زخمی شد به خاطر مسائل مختلف!! اما خدارو شکر اتفاقی نیوفتاد. یک دفعه سرم محکم خورد به یک ستون فلزی!! یک دفعه هم به درب ماشین قسمت برنده اش! اما چیزی نشد
سلام به دوستانی که واقعاً زحمت میکشن و دانسته های خودشون رو به بقیه منتقل میکنن. واقعاً ممنون. من از اولین صفحه مطالب رو خوندم تا اینجا. راستش همسرم قصد داره کاشت مو انجام بده و وظیفه تحقیق و انتخاب پزشک رو بر عهده من گذاشته. چند تا سوال داشتم :
آیا فصل خاصی برای کاشت مو مناسب تر هست یا میتوان در هر فصلی انجامش داد؟
من اونطوری که خوندم مطب پزشکها بهتر از کلینیک هست. آیا درست متوجه شدم؟
چند تا مطلبی که خوندم همه میگن روش FIT روش جدید هستش و دیگه نیازی به جراحی نداره. چطوره که اینجا همه FUT انجام دادن؟
ممنون میشم که جواب سوالهام رو بدین و کمک کنید تا یه جای خوب و به قیمت پیدا کنم.
ممنون اقا ساسا با ملایمت میشورم ولی الانم وقت شستشو یک مقداری میریزه ولی ریشه توشون نیست
من الان مشکلم اینه زمان خواب معمولا به یک سمت میخوابم این چند وقت همش میترسم به یک ورمیخوابم بهشون فشار بیاد
ضمنا همش میترسم بخوره سرم به جایی
2810