2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
گفتم که همون اول مهسا خانم
کلینیک ابنوس تو مجتمع بهزاد طبقه پنجم روبروی بیمارستان قائم
البته این گفتن اسم کلینیک را به حساب تبلیغ نگذارید چون من فعلا که ناراضی ام

البته انشالله حرف شما درست باشه با وجود نق زدن های زیادی کارشون را درست انجام داده باشن

دوشنبه همین هفته هم که تعطیله هم این کلینیک بازه و عمل داره
البته جمعه و فردا کلینیک باز هست ولی مراجعه کننده برای مشاوره و... قبول نمیکنه فقط برای عمل و شستشو و..

به من فعلا علاوه بر سفالکسین 500
این قرص های تقویتی را هم دادن
ویتامین E گفتن از هفته بعد بخورم
ویتامین سی زینک پلاس که هر شب بخورم
برای خارش هیدروکسی زین
برای ورم تریامترین

یک پماد برای محل بخیه ها و یک شامپو هم برای بعدا داد(البته دو هفته اول فقط با شامپو بچه گفت بشوری)

همین دو قلم اخر شد نزدیک 80 تومن

یک نکته ای که تو این کلینیک خیلی به نظرم اذیت کننده هست و از ضعف مدیریت هست
اینه که همه کار را خودت باید بکنی مثلا من میرم کلینیک
باید به خودم برم به دکتر بگم سرم ورم کرده قرص بده
باز رفتم گفتم من خواستم بعدا سرم را بشورم پماد جای بخیه نمیخواد
یک پماد هم نوشته
دیروز خودم رفتم گفتم من تو ماه اول داروی تقویتی نمی خواد مصرف کنم بعد اونایی که بالا بود را نوشته

یعنی اصلا دکتر نمی یاد بالای سرت
مثلا وقتی سرت را دارن میشورن یک نگاه بکنه بگه چی مصرف کن مثلا برای صورتت چی مصرف کن برای سرت
فلان کار را بکن فلان کار را نکن

مهمترین دلیل اش هم اینه که هر روز یک دکتر خاص تو کلینیک هست که فرداش دیگه نیست تا هفته بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که همون اول مهسا خانم
کلینیک ابنوس تو مجتمع بهزاد طبقه پنجم روبروی بیمارستان قائم
البته این گفتن اسم کلینیک را به حساب تبلیغ نگذارید چون من فعلا که ناراضی ام

البته انشالله حرف شما درست باشه با وجود نق زدن های زیادی کارشون را درست انجام داده باشن

دوشنبه همین هفته هم که تعطیله هم این کلینیک بازه و عمل داره
البته جمعه و فردا کلینیک باز هست ولی مراجعه کننده برای مشاوره و... قبول نمیکنه فقط برای عمل و شستشو و..

به من فعلا علاوه بر سفالکسین 500
این قرص های تقویتی را هم دادن
ویتامین E گفتن از هفته بعد بخورم
ویتامین سی زینک پلاس که هر شب بخورم
برای خارش هیدروکسی زین
برای ورم تریامترین

یک پماد برای محل بخیه ها و یک شامپو هم برای بعدا داد(البته دو هفته اول فقط با شامپو بچه گفت بشوری)

همین دو قلم اخر شد نزدیک 80 تومن

یک نکته ای که تو این کلینیک خیلی به نظرم اذیت کننده هست و از ضعف مدیریت هست
اینه که همه کار را خودت باید بکنی مثلا من میرم کلینیک
باید به خودم برم به دکتر بگم سرم ورم کرده قرص بده
باز رفتم گفتم من خواستم بعدا سرم را بشورم پماد جای بخیه نمیخواد
یک پماد هم نوشته
دیروز خودم رفتم گفتم من تو ماه اول داروی تقویتی نمی خواد مصرف کنم بعد اونایی که بالا بود را نوشته

یعنی اصلا دکتر نمی یاد بالای سرت
مثلا وقتی سرت را دارن میشورن یک نگاه بکنه بگه چی مصرف کن مثلا برای صورتت چی مصرف کن برای سرت
فلان کار را بکن فلان کار را نکن

مهمترین دلیل اش هم اینه که هر روز یک دکتر خاص تو کلینیک هست که فرداش دیگه نیست تا هفته بعد
یک مشکلی که ما ایرانی ها داریم و فکر میکنم بخاطر تربیت ناصحیح مون تو مدارس و خانواده ها هست
اینه که رو هر کسی که کوچکترین مشکل ظاهری داشته باشه اسم میگذاریم
مثلا عینکی باشه بهش میگیم چهار چشم
چاق باشه بهش میگیم بشکه
موهاش کم باشه یا کمی طاسی داشته باشه یک جور دیگه مسخره اش میکنیم

دو سال پیش یک کلاس ای رفته بودم استاد اش هم مثلا آدم با فرهنگ و با شخصیت و خیر سرش با شعوری بود

همون جلسه اول اخر های کلاس بود مثلا میخواست فضای کلاس را عوض کنه

به من که ته کلاس بودم بدون هیچ دلیلی گفت شما گویا پدربزرگ کلاس هستی متولد چندی ؟دهه 40 ؟

(من اون موقع 25 سالم بود و تو کلاس حتی افراد 35 ساله هم بودن)

بقیه هم زدن زیر خنده تا چند یک دقیقه

انگار مسخره کردن بقیه خنده دارترین کاری هست که ما بلدیم انجام بدیم

یکی از دلایلی که اینقدر عمل های زیبایی هم تو ایران زیاد هست همین بیفرهنگی ای هست که ما ها داریم

کافیه تو منطق یا مکالمه یا ... از یکی کم بیاریم تا مشکل ظاهری اش را بزنیم سرش
این حرف های پست قبلی را برای این زدم که دیدم یک خانمی گفته بود من همسرم را برای کاشت مو اصرار کردم بهش و میخوام بریم پیش دکتر نیلوفروش زاده
میخوام به این خانم عزیز و به افراد دیگه که آدم هایی با مشکلات ظاهری (هر چند ناچیز مثل کم مویی ) در اطراف شون هستن بگم
به همسرتون خیلی اصرار برای کاشت مو نکنید
من خودم الان که رفتم برای دل خودم رفتم
دیگه سن ام طوری هست که دیگه تحت تاثیر مسخره کردن افراد بیفرهنگ وبیشخصیت قرار نگیرم
هر چند شکر خدا این افراد هم دیگه در اطرافم نیستن
همسر شما هم اگه خودش دوست داشت بگذارید مو بکاره اگه دوست نداشت اصرار نکنید
کم مویی چیزی نیست که خود فرد مدام جلوی چشم اش باشه و تو زندگی اش نبود اش اشکال ایجاد کنه
بلکه بخاطر تاثیری هست که بقیه روش میگذارند که براش مشکل میشه
این حرف های پست قبلی را برای این زدم که دیدم یک خانمی گفته بود من همسرم را برای کاشت مو اصرار کردم بهش و میخوام بریم پیش دکتر نیلوفروش زاده
میخوام به این خانم عزیز و به افراد دیگه که آدم هایی با مشکلات ظاهری (هر چند ناچیز مثل کم مویی ) در اطراف شون هستن بگم
به همسرتون خیلی اصرار برای کاشت مو نکنید
من خودم الان که رفتم برای دل خودم رفتم
دیگه سن ام طوری هست که دیگه تحت تاثیر مسخره کردن افراد بیفرهنگ وبیشخصیت قرار نگیرم
هر چند شکر خدا این افراد هم دیگه در اطرافم نیستن
همسر شما هم اگه خودش دوست داشت بگذارید مو بکاره اگه دوست نداشت اصرار نکنید
کم مویی چیزی نیست که خود فرد مدام جلوی چشم اش باشه و تو زندگی اش نبود اش اشکال ایجاد کنه
بلکه بخاطر تاثیری هست که بقیه روش میگذارند که براش مشکل میشه
راستی یک سوال
من قبلا روزی 10 کیلومتر میدویدم
الان یک ماه به من گفتن ورزش سنگین نکنم
از چه زمانی میتونم مثلا 4-5 کیلومتری پیاده روی بکنم که مشکل ساز هم نباشه و ورزش کردن هم یادم نرود
روز عمل می اومدن
من این دو روزی که رفتم برای شستشو را میگم
که دکتر تو کلینیک هست اما اصلا نمی یاد یک سر به بیمار بزنه ببینه چی لازم داره اگه ورم داره بهش دارو بده اگه تب داره مسکن بدهد
تنها کسی که تو این چند دفعه ای که رفتم کلینیک دیدم به بیمار ها که تو قسمت پذیرش منتظرن سر میزنه همون اقایی هست که گویا مسئول کلینیک هست و فامیل اش هم (امروز پرسیدم ) دکتر توحیدی هست
همین اقا بود که هر وقت می اومد سر بزنه تکنسین ها زبان به دهان میگرفتن :) و کار میکردن
سلام
چه قدر فعال شده این پست.
من تو کامنهای قبلیم گفتم. اصلا ورم نداشتم. اندازه یک لوبیا تو پیشونیم ورم کرد که دو روزه رفع شد. درد کم و فقط شب عمل داشتم صبح همه چی اوکی بود. واقعا این مسعود بیچاره چه زجری کشیده.
مسعود جان خوب جای عملت بدجور معلوم میشه وقتی موهات از ته بزنی. به خصوص روزهای اول. اما من برام مهم نبود. خوب همه میدونستن که کاشت مو رفتم. چیز خاصی نبود که بخوام پنهانش کنم.
خونریزی که اصلا نداشتم . فقط حین عمل بود که جزئی هم بود.
حتما همین کار را میکنم ساسای عزیز
خب من امروز هم رفتم کلینیک برای اخرین شستشو البته در بسته بود من زنگ زدم در را باز کردن چون روز تعطیل بود
هنوز هم از جای بخیه من یکم خون می اومد
چند بار گفتم تا دکتر زمان شستشو اومد جای بخیه را نگاه کند و گفت طبیعیه
هنوز جای کاشت مو ها را تو اینه نگاه نکردم ببینم چی شده
جمعه این هفته میرم برای ویزیت
جمعه هفته بعد هم میرم باز کردن بخیه ها
دیشب هم همون جای بخیه خیلی درد میکرد و اصلا نتونستم بخوابم
هر شش ساعت دارم استامینیفن کدئین مصرف میکنم و سفالکسین
از فردا هم روز دو بار خودم باید بشورم
پیشانی ام هم بدجوری باد کرده
اصلا نمیتونم صورت خودم را تو اینه تشخیص بدم