2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
اقا ساسا من نزدیک صد خط تایپ کردم که گفت شما اجازه ارسال ندارید و پستم هم پاک شد داشتم کامل از تو کلینیک میگفتم
حالا دوباره تایپ میکنم
فقط برای اون سوال دکتر اونجا گفت فوت باشه
الانم پیشانی ام به اندازه یک داریه به شعاع 5 سانت باد کرده منم چسب باند زدم که پایین نیاد و مایعات هم زیاد میخورم
فقط بگم من اصلا راضی نبودم حالا تو پست بعدی کامل میگم چرا و اینکه من سرم را نگاه نکردم و الان نمیدونم این خانم درست کاشته یا گند زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ساسا لطفا بیشتر به این تاپیک سر بزنید
مهسا خانم شما هم لطفا به همین ترتیب

من نمیدونستم این بلا را سر موهام می آورن و گرنه از ته میزدم

بدبختی اینه من قبل این ماجرا با یک دختر خانم اشنا شده بودم الان با این قیافه هم که نمیتونم برم ببینم اش
الکی گفتم رفتم تهران تا دو هفته دیگه می یام امیدوارم تا اون موقع ورم ها بخوابه و موهای جای خط برش هم بلند تر بشه حالا جلوی سرم ریخت که دوباره در بیاد فعلان مهم نیست
خط کاشت را به من نشون داد البته قبل کاشت که من گفتم وسط اش را یکم بیاره پایین تر
و گفت بیشتر اش را جلوی سرت میکارم
برای من اینه اورد ولی اینقدر اتفاقات گند برام افتاده بود اون روز که اصلا ترسیدم نگاه کنم
حالا تو پست بعدی که تایپ کنم کامل میگم چرا
فکر کنم همش تو یک پست جا نشه
بخش اول

خب من از تجربه ام بگم دوستان عبرت بگیرن

اول که به من گفته بودن پینجشنبه
بعد گفتن جمعه 9صبح
بعد باز زنگ زدن گفتن 12 ظهر بیاد
ساعت 11 و نیم رفتم اونجا
نزدیک های دوازده بود که حدود 10-11 تا خانم با قیافه های آنچنانی اومدن جای پذیرش ( که من هم تا آخر شب نفهمیدم کار این افراد تو کلینیک دقیقا چی بود؟)

و شروع کردن به بگو و بخند درباره مهمانی ای که دیشب گویا همشون دعوت بودن و فیلتر بودن وی چیت
سمیرا رقصید؟شوهر فلانی را دیدی؟ فلانی را دیدی همش دنبال باران بود . فلانی تک وتنها نشسته بود بیچاره و...
قیافه های هر کدوم را میدیدی فکر میکردی دارن میرن عروسی با این همه آرایش و یک سوزوکی ویتارا هم زیرپاشونه
ساعت های دوازده بود که یکی شون رفت پشت تلفن و شروع کرد زنگ زدن به رستوران های مختلف
چلو ماهیچه مخصوص از احسان بیار
مرغ ربی از شهرزاد بیار
فلان را از فلان جا بیار و...
فکر کنم هزینه غذا با کلینیک بود که اینا گرون ترین غذا را سفارش میدادن برای خودشون انگار از قحطی اومده بودن
جالبه من تمام مدت با لباس عمل تو قسمت پذیرش نشسته بودم (چون نزدیک های دوازده گفتن بیا لباس عوض کن ) و همشون هم رد میشدن و انگار نه انگار

حدود های یک و نیم شد که من گفتم اگه امروز من را عمل نمی کنید من برم الان دو ساعته اینجا نشستم استرس گرفتم حالم خوب نیست
گفتن نه منتظریم ناهار شما بیاد بعد عمل را شروع کنیم (فکر کنم منظورشون ناهار خودشون بود )
همونجا هم چند بار بهشون گفتن ساعت هشت –نه نگید دیگه دیره میخواهیم بریم اگه دیر میشه من فردا بیام که گفتن نه ما تا ساعت 2-3 صبح هم می مونیم
ساعت دو و ربع اقای دکتری اومد خط موی پشت من را تراشید و همونجا هم گفت موهات کم تراکمه ها
گفتم عیب نداره شما بیشترین برداشت را انجام بده
خلاصه با دوساعت تاخیر رفتم تو اتاق برای برداشت و باید بگم فوق العاده هم درد داشت خصوصا بخیه زدن هاشون
این اقا بتادین ریخت رو سرم و بیحسی هم به پشت سرم زد

که یک صدایی از گوشی اون خانم دستیارش اومد و این خانم هم شروع کرد به نالیدن در مورد بازی پو و اینکه خسته شده بس بهش غذا داده و شستتش (یک جوری میگفت انگار ادم واقعی را شسته)
اقای دکتر هم ما رو ول کرد رفت بازی را از رو گوشی ایشون پاک کنه و یک پنج دقیقه ای علاف بود که من که به شکم هم خوابیده بودم گفتم اقای دکتر برو ستینگ اپلیکیشن اونجا پاک اش کن شاید ول کنه برگرده سرکار اصلیش
در تمام مدت هم صدای خنده و حرف زدن اون خانم های تو راهرو می اومد.
جالبه وسط های برداشت بود که گفت 002 بده خانمه هم گفت نداریم 003 استفاده کن اول دکتره گفت نمیشه که پاره میشه بعد گفت حالا ببینم
حالا نمیدونم این سوزن بود چی بود که تو این کلینیک به این بزرگی یک دونه نداشتن
خلاصه این اقا برداشت را انجام داد و رفت یک اتاق دیگه برای تزریق چربی به یک نفر دیگه.
و این خانم دستیار هم گفت الان برمیگردم و رفت جای خانم های تو پذیرش به بگو و بخند
منم نیم ساعتی رو تخت نشسته بودم و منتظر که ایشون برگرده
بعد نیم ساعت یکی دیگه از پذیرش اومد و گفت پرونده ات دستته؟
گفتم نه مگه دست من دادی ؟
گویا پرونده را هم گم کرده بودن
تا چهار و نیم که پرونده را پیدا کردن من همینجوری منتظر بودم
که یهو یک خانم بدعنقی اومد گفت شیاف کن بریم من عجله دارم باید زود برم کار دارم.
تو حین کاشت هم مدام به دوست بغل دستیش میگفت صبر کن با هم تموم کنیم بریم جالبه اون خانم ساعت یک شروع به کاشت کرده بود این یکی چهار و نیم بعد هم میخواستن با هم برن
یک نفر هم هر چند دقیقه بهش زنگ میزد و اینم میگفت تا شش میام
که من بهش گفتم شما اگه عجله داری برو به کارات برس من را بسپار دست یک تکنسین دیگه
گفت نه من تا کارم تمام نشه نمیرم خیالت راحت .
حالا بقیه اش را تو پست بعدی میگم

مسعود جان
آقا میفهمم چه سختی کشیدی. مدیریت مجموعه های پزشکی اگه ضعیف باشن کار به همین جاها میکشه. . البته امیدوارم نتیجه نهائی شما خوب باشه.
عزیز جان اولا موهات برو شیو کن. من که تا سه ماه از ته میزدم ( اتفاقا بهم هم میومد شانسی، عکسهام که میبینم میگم بدم نبود) یک کلاه خوشگلم بگیر هر از چندی بذار ( زیاد از کلاه استفاده نکن).
نگرانیهات حتما حتما با مدیریت کلینیک درمیون بگذار، بگذار بفهمه که این رویه چه قدر برای حیثیتش بده. دقیقا تمام اینهایی رو که گفتی بهش بگو و بهش بگو اگه از نتیجه راضی نباشی باید کارش اصلاح کنه ( مجانی یک fit برات انجام بده) .
راستی دوستان عزیز اصلا روزهای تعطیل رو برای کاشت انتخاب نکنید چون اکثر تکنسین ها عجله دارند
تکنسین های خوب و با اخلاق شاید از دکتر مهمتر باشن.
در مورد ورم پیشونیت. به تدریج بیشتر خواهد شد. چسب رو بزن و سرت بالاتر نگه دار. آب و مایعات زیاد خوردنش هم هیچ لزومی نداره. این ورم ضرری به نتیجه کاشت نمیزنه . راستی به اون خانمی هم که باهاش آشنا شدی، راستش بگو. کلی هم خوشحال میشه . تو این شرایط میتونه دلگرمی خوب باشه برات.
ممنون اقا ساسا و مهسا خانم
من ورم ام الان از دیشب هم بیشتر شده یک قرص تریامترین گویا به من دادن که نصفی صبح خوردم نصفی هم ظهر باید بخورم
دیشب از درد اصلا نمیتونستم بخوابم یک ایندومتاسین هم مصرف کردم (شیاف)
حالا امروز باید دوباره برم کلینیک برای شستشو
برای این قضیه حتما به رئیس اونجا میگم ولی صبر میکنم این چند روز بگذره که اگه بهشون چیزی گفت یک بلایی سر من نیارن مثلا موهام را نکشن :) چون خود تکنسین هم میاد موهام را میشوره

من از همون اول هم که گفتن جمعه بیا چند بار گفتم امروز الان همه نیروهاتون هستن؟
باز عصری نگید میخواهید برید ؟

جالبه یک اقایی هم که موها را از تو ریشه در می اورد هم ساعت 11.30 پرواز داشت بره برای همین خیلی عجله داشت
از ساعت 8 به بعد هر وقت این تکنسین میگفت چند تا گراف مونده (البته یک چیز دیگه میگفت فولیکول یا ...) اون میگفت
تو چند تا لازم داری ؟
اینم میگفت من دیگه دارم mist ها را پرمیکنم
که من گفتم چند تا لازم داری چه صیغیه؟
شما هر چند تا برداشت کردی همه را بکار دیگه

تو تمام این مدت چند ساعت هم که این تکنسین داشت رو سر من کار میکرد مدام با همکارش نغ میزدن که چرا ما باید جمعه بعدازظهر بایستیم و بهاره و فلانی و فلان ساعت دو رفتن.

من خودم فیلمبردارم گاهی 12 ظهر میریم برای مجلس 6 صبح فرداش برمیگردیم یعنی دقیقا 18 ساعت اما تا بحال یادم نیم یاد جلوی مشتری حتی یک بار هم نغ زده باشم یا بگم کار داریم باید زود بریم

تنها نکته مثبت ای که داشت همین بود که همون رئیس کلینیک هر نیم ساعت به اینا سر میزد و تا صدای پاش می اومد خفه خون میگرفتن کارشون را انجام میدادن و از من هم هی حالم را میپرسید دیروز هم که رفتم بازم اومد و احوالم را پرسید .ولی تا میرفت باز شروع به نق زدن میکردن

به اون خانم هم اقا ساسا دیشب زنگ زدم فقط گفتم قیافه ام تغییر کرده ببینی خنده ات میگیره
حالا کامل اش را بعدا بهش میگم

دوستانی که میخوان مو بکارن فقط این نکته را هم بدونن که تازه از نظر مسئولین اونجا من حالم خیلی خوب بود
چون دقیقا نفری که تخت کناری من بود صبح زمان برداشت هم از حال رفته بود و بهش سرم وصل کرده بودن و تو تمام مدت کاشت هم خونریزی داشت و دوبار دیگه بهش سرم وصل کردن
یک صحنه که بقدری رنگ اش سفید شده بود من فکر کردم فوت کرده

راستی اقا ساسا من دو هفته دیگه که بخیه ها را برداشتن اگه برم موهام را مثلا با شماره چهار بزنم برای جای بخیه ها بد نیست ؟
شما چند روز بعد کاشت موهات را شیو کردی ؟بخیه ها الوده نشن؟
من که بهت گفتم fut نکن. چون بالاخره جراحی شدی و خیلی خون از دست دادی. تکنسین ها هم خسته میشن البته واقعا من خودم میگم جلو مریض نباید نق زذاما میدونی معمولا کارشونا خراب نمیکنن چون اگه مریضی بیاد و بخواد فلان تکنسین کارشا انجام بده چون مثلا کارشونا روی سر کسی دیده اون تکنسین یک درصدی هم از این مریض بهش میدن