2777
2789

میگه اگ بخندی و شاد باشی و موهات معلوم باشه خاستگارات میپرن😂

ازونور تو خیابون میبینه میگه مانتو کوتاه میپوشی برات خاستگار نمیاد

نمیدونم این حجم از علم و دانش رو کجا قرار میدن

البته من به همه مذهبییای عزیز احترام میزارم ولی ایشون اصلا بحثش مذهب نیس بچها لطفا جنجال نشههه

ولی خدایی نگا حرفاشو

نمیدونم تو کدوم رساله و اصول دین اومده دخترا نباید بخندن و از خونه بیرون برن😐

شیطونه میگه بهش بگم ننه من چندین ساله رل فاب دارم و قصدمون‌جدیه کجای کاری😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کن اصلا تصور کن پسره به دختره میگه ازت خوشم اومده 😂دختره با اینکه خر ذوق شده با عصبانیت میگه گمشو 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

یجوری هم رفتار میکنن انگار مجردی چیه😐بنظرم تا به اون میزان رشد عقلی نرسیدی اردواج نکنی هیلی بهتره هر دو سبک زندگی ان دیگه مثلا خودم هنوز حس میکنم برام زوده ولی گویا چون میخندم و مانتوم کوتاه دیگه شانسی ندارم😭🤣

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

احامالا دفعه بعدی پسره با باباش میان باهم خاستگاری دختره

پسره لبخندی عاشقانه میزنه و می‌ره به خانواده اش میگه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

من خودم مذهبی ام

بعد خاستگار اومده اومد اصلا ازش خوشم نیومد

انقد وضعیت داغونی بود که خنده عصبی گرفته بودم

هی میخندیدم😂😂😂

هیچی دیگه

طرف یه دل نه صد دل عاشقم شده بود

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒