2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاید نصیحتتون کنم🤣 توروخدا نگا فامیلای مارو

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگ‌منو تورو کسی نمیگیره🤣🤣🤣خنده خط قرمزهههه

هعی بدبخت شدیمم😭😂

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

دیگ کسی منو تورو نمیگیره🤣🤣🤣

نه هنوزم فرصتی هستتت از فردا اخمامو تو هم میکنم مانتو دهه شصتی و مقنعه دهه شصتی هم میپوشم قطعا بالای ۵تا خاستگار میاد براام😪

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

برن بمیرن😂من همیشه با مادرم بحث دارم میگه میریم بیرون نخند 😂میگم بیخیال مادر من از زندگیت لذت ببر ...

اونی ک خرابه ، کلا خراابه و با خنده و گریه هییچی عوض نمیشه

مگه من‌ حسن قصابم ک اخم کنم یا چنگیزم ک نخندم

زنکیه دیوانه😂

اونی ک خرابه ، کلا خراابه و با خنده و گریه هییچی عوض نمیشهمگه من‌ حسن قصابم ک اخم کنم یا چنگیزم ک نخ ...

منو مادرم ی بار داشتیم با ی فروشنده سر قیمت بحث میکردیم مامانم قیمتایی پیشنهاد میداد نجومی متفاوت بود با قیمت اصلی 😂بعد من خندم گرفته بود فروشندهه هم سن بابام گفت بهم تو همین خندت ی دنیا می ارزه نمیخواد کلا پول بدی😬😂مامانم خیلی بدش اومد جایی میریم میگه دهنتو ببند لطفا🤭😑

خیلی بیکارن خیلیاخه زنیکه سالی یبار همو نمیبینیمتو به نمیخواد به فکر شوهز کردن‌من‌باشی😂

رشته تحصیلی 

دانشگاه رفتن 

شوهر کردن 

اینا فقط همین موقع ها پیدا میشن خاک برسرها 

آخه ب شما چه زندگی ما چطوره 

یکی نیست ب دختر خودشون گیر بده بگن فلانی فلانی 

فقط ب اعصاب ما میرینه