2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 661 پست
سلام هدا جونم خوبی گلی!؟عزیزم به نظر من زیاد سخت نگیر به خودت یه مدت به خودت برس و بقول ساراجون خودت ...

سلام عزیزم.فدات گلم.ممنونم از محبتت.گاهی خودم احساس کم ارزشی میکنم هر چی هست از درون خودم هستم.برای خودم باید کاری کنم.

ممنونم فکر خوبیه که بگم امروز روز خوشحال کردن یکی هست،بازم این موردها رو مثال بزن جانم .

سلام دوستان نازنینم دیگه نزدیک صبحه صبحتون بخیر🌱

خب من امروز آب رو خوردم به همراه عبارت تاکیدی و مادرشوهر یه حرفی زد ناراحتم کرد ولی سرسری ازش رد شدم و مثل قبل نزاشتم روزمو خراب کنه 

دکتر رفتم برا کنترل تو دلی و یکمم با لپتابم کار کردم و به هلن رسیدم یه کیک پرتقالی هم درست کردم جای همگی خالی عالی شده بود فقط موقع برگردوندن نصف شد😂

یه اتفاق وحشتناکم برام افتاد اینکه برقمون رفت و هلن سرش خورد به زانوی همسرم و درد گرفت و گریه کرد نمی‌دونم یدونه تخمه رو از کجا پیدا کرده بود بادندوناش شکونده بود رفت تو حلقش بغلم بود و سرفه می‌کرد همسرش دستشو کرد درآورد و هلنم کلی بالا آورد و گریه کرد بازم الهی بگردم براش چه قدر بیتابی کرد طفلی ترسیده بود بمیرم براش باز خداروشکر بخیر گذشت منم نصفه شب بیدارشدم براش شیر درست کردم بخوره دیگه خوابم نبرد گفتم بیام پیشتون

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت که دخترم هیچیش نشد

خدایا شکرت بابت عملکرد سریع همسرم

خدایا شکرت بخاطر سلامت بودن مادر و پدر و خواهرام

خدایا شکرت بخاطر برکت خونمون

خدایا شکرت به خاطر خودت

خدایا شکرت که همسرم عاشق کیکامه

خدایا شکرت که همسایمون مهربونه

خدایا شکرت که امروز از ترافیک زود خلاص شدیم

خدایا شکرت بخاطر اینکه حواست بهمونه

خدایا شکرت که برای ساحل جون و محیا جون  اتفاق بدی نیافتاد و بخیر گذشت

خدایا شکرت بخاطر رفتار خوب پرسنل بیمارستان

سپاس گزارم سپاس گزارم سپاس گزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم.فدات گلم.ممنونم از محبتت.گاهی خودم احساس کم ارزشی میکنم هر چی هست از درون خودم هستم.برای ...

عزیزدلم مشکل ما خانوما همین احساس کم ارزشی هست با این تاپیک بری جلو به مرور حل میشه نگران نباش

فقط زمان میبره 

بعد مثلا یه جمله عاشقانه بنویس بزار داخل کیف پولش

گاهی دمنوش هایی که دوستداره براش درست کن ببر یا وقتی میاد خونه براش ببر و بگو اینو برات درست کردم از بیرون اومدی سرده الان میچسبه

برای چیزهای کوچکی ازش تشکر کن 

غیر قابل پیش بینی باش کمتر اخم کن و بیشتر لبخند بزن

وقتی میره قشنگ بدرقه اش کن وقتی میاد برو استقبالش 

سلام فاطمه جون خوبی عزیزم؟ خدا حفظشون کنه کوچولوهاتو گلی واقعا که حرفات امید بخش بود و کلی روحیه ام ...

فدات زهرا جون💞

حساس نباش 

دندون هاشون اذیت میکنه 

بچه های من وقتی میخواست دندون در بیاره تا یه هفته چیزی نمی‌خورد حتی شیر رو تو خواب می‌خورد و یه سرماخوردگی وحشتناک می‌گرفت 

بعد میدیدم دندوناش رو لثش مشخص شده😄😄

ای جانم💞💞😋😋

چه جیگری

خداروشکر که بچه ها هستن و باعث دیدن این اتفاقات شیرین میشن 🤲💓

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدا حفظشون کنه عزیز سایه شون مستدام 🧿🫀🧿🫀

ممنون عزیزم 

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام دوستان نازنینم دیگه نزدیک صبحه صبحتون بخیر🌱خب من امروز آب رو خوردم به همراه عبارت تاکیدی و ماد ...

خداروشکر که بخیر گذشته عزیزم 💓💓

از دست بچه ها 

مثل جارو برقی آشغال رو زمین جمع میکنن

😀

سلام دوستان 🌈💓🌷

ان شاء الله روز خوبی رو شروع میکنیم به لطف خدا 

پر از حس خوب و معجزه و اتفاقات خوب🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

امروز میخوام کیک درست کنم برای جشن یلدایی پسرم 

ببره پیش دبستانی 

اگر وقت کنم میرم خونه دختر عمم

یه سر میزنم بهش 

پسر بزرگم  کلاس آنلاین داره 😶

و کلی اتفاقات پیش بینی نشده خوب در انتظارمه 🌈😍

🔅 پندانه#  

✍ شباهت دل با آب

🔹در حیرتم از خلقت آب؛ 

🔺اگر با درخت هم‌نشین شود، آن را شکوفا می‌کند.

🔺اگر با آتش تماس بگیرد، آن را خاموش می‌کند.

🔺اگر با ناپاکی‌ها برخورد کند، آن را تمیز می‌کند.

🔺اگر با آرد هم‌آغوش شود، آن را آماده طبخ می‌کند.

🔺اگر با خورشید متفق شود، رنگین‌کمان ایجاد می‌شود.

🔸ولی اگر تنها بماند، رفته‌رفته گنداب می‌گردد.

🔹دل ما نیز بسان آب است، وقتی با دیگران است زنده و تاثیرپذیر است و در تنهایی مرده و گرفته است.

🔸باهم‌بودن‌هایمان را قدر بدانیم.

‎‌‌‌🆔 @Masaf

ای خداااااا🥺🥺 خداروشکرررر واسه بتمن و شیطون بازیاش 🧿♥️

مرسی عزیزم 

راستی ساحل منم همون قطره آهن لیپوفیز بهش میدم از اول اول 

چند روز پیش انار رو با پوستش می‌خورد میگم شاید متل اون بوده 

چون پوست انار سیاه میکنه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دخترا،شوهرم‌‌چنروز یکم‌سرماخورده بود،یهو از سرشب حالش بدشد تب ولرز کرد،دیگه بردمش دکتر،فردا هم‌مرخصی ...

خدا بد نده آزی 

همسر منم سرما خورده شدید 

ای جانم قربونت بشم دخترا بابایین دیگه دلسوز پول و مادرن😘😘😘😘😘😘

ممنون گل خانوم🌹همچنین خدا گل پسرتو برات نگه دارهمحیا جون امروز ساعت ۱۲تا دو خوابید و دیگه نزاشتم بخ ...

همینطور عالیه چند روز اینطوری پیش برعه عادت میکنه رد ساعت بخوابه

ای وای عزیزم حالتو درک می‌کنم خیلی سخته خداروشکر که به خیر گذشته دستشم زودی خوب میشه وای محیا یه دفع ...

فدات زهرا جان 

آره تو عکسش دیدم لپ خوشگلش خراش برداشته بود 

خداروشکر برا توم بخیر گذشته 

دیگه تا ی بچه بزرگ میشه خون بجگر میشیم 

عزیزدلممممم❤️ آخه بگو فسقلی تو خودت میتونی لقمه بگیری مگه ای خدا 😍😍😍خداروشکر عزیزم اشتهاش خوبه م ...

زهرا همون قطره آهن ک ک همیشه میدادم بهش

سلام دوستان نازنینم دیگه نزدیک صبحه صبحتون بخیر🌱خب من امروز آب رو خوردم به همراه عبارت تاکیدی و ماد ...

خداروشکر بخیر گذشت انقد از این اتفاقا برا پسرم افتاده 

دیگه سر شدم بخدا 

ولی بیشتر مراقب باش خواهری 

خونه رو مدام نپتون بکش چچییی جا نمونه

قربونت زهرا جان عزیز دلم نوش جونتون کیک پرتقالی 

فدات زهرا جون💞حساس نباش دندون هاشون اذیت میکنه بچه های من وقتی میخواست دندون در بیاره تا یه هفته چی ...

دقیق سرا پسر منم سر هر دندون سرما می‌خورد پارسال 😁😁😁 من میگفتم خدایا آیت همه سرما خوردگی برا چیه 

نا بعد متوجه شدم برا دندونشه 

حالا برادر زاده ام اسهال میشد