2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یا آنفولانزای که دیگه خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مورد مشابه تو فامیل داریم و بچه اونام عین پسر شما درگیرشه.

هی میبرن دکتر بهتر میشه هی بعد چند روز دوباره علائمش برمیگرده

یکی دیگه هم هست حدود ۹ سالشه و بیش از یه ماهه سرفه میکنه. دکتر آمپول نوشته ولی میترسه بزنه. بهش شربت میدن مرتب و موقتا دو سه ساعت بهتر میشه و دوباره روز از نو روزی از نو

چهار تخم روتارین یا مارک دیگه بده بهش 

البته مطمعن شک چرک گلو نداشته باشه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دخبر منم ۶سالشه کلاس اوله اینجوره

الهی زودتر خوب شه بچه مریض میشه مادر از اون بدتر اذیت میشه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
مورد مشابه تو فامیل داریم و بچه اونام عین پسر شما درگیرشه.هی میبرن دکتر بهتر میشه هی بعد چند روز دوب ...

من پارسال پسرم کرونا گرف به حدی سرفه داشت که هیچی نمیتونس بخوره هر چی میخورد برمیگردوند انواع شربتا رو به بچم دادن ولی هیچ اثری نداشت بچه شب و روز مداوم سرفه میکرد منم باردار بودم نزدیک عید بود دیگه با سرفه هاش اشکم درمیومد دیگه بچم داشت ریش نابود میشد بردم بیمارستان کودکان پیش متخصص شیفت  گف هیچ عفونتی نداره بهش اسپری داد و یه قرص جویدنی خودم هم براش دمنوش چهارتخم درست میکردم مدام بهش میدادم دو سه روزه خوب شد

چرا مردد بودی

شهریور پارسال دکتر گوش حلق بینی گفت عمل، اونموقع دکترهای اطفال میگفتن اصلا عمل لوزه نکنه...کلا قبول نداشتن

یادمه تو پیجها هم پزشکا مخالف بودن، تقریبا از پارسال اسفندماه بود که تقریبا نظرشون تغییر کرد گفتن الان لوزه ها خیلی عفونت می‌کنه و بزرگ میشه وگرنه قطب مخالف بودن با پزشکهای گوش ...