2777
2789

سلام .دوستان عزیزم من پسرم الان یه ماه که سرماخورده تب و سرفه های شدید و بی حالی که فقط با ایبو پروفن برطرف میشه سه مرتبه هم بردمش دکتر .کسی جدیدا این ویروس جدید رو تجربه کرده چند روز خوب میشه دوباره علایم تب و سرفه شروع میشه .خسته شدم راهکاری هست برای کاهش سرفه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم درسا قشنگ تره یا آیلین ؟

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

برای تب سیب بگیر خودت آبشو بگیر در روز دوسه تا لیوان بده بخوره

برای سرفه شیر و زردچوبه بجوشون بده بخوره

یه کار دیگه برای سرفه اینه که هرشب بعد شام پیاز با عسل بخوره مثل نون و ماست اگه نمیتونه بخوره رنده کن یه قاشق غذاخوری بشه با عسل مخلوط کن بده بخوره 

خودم و بچه ام اینجوری خوب شدیم

الهی بمیرم برا خواهرم و بچش

۴۰ روزه سرفه خلط دار 

آبریزش بینی 

ده تا دکتر رفتن خوب نمیشن پسرش کلا از درس افتاده پیش دبستانیه 

عزیزم راهکار نمیدونم ولی دمنوش اینا زیاد بخورین دارو جواب نمیده 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁