2777
2789
خدانکنه چی شده جدا شدین؟ چندوقت باهم بودید؟ من خودم تجربه دارم بعد ۳سال ولم کرد رفت اونم من منی که ه ...

بمیرم برات خیلی سخته میدونم اکثریت مردا و پسرا ذاتشون همینه کثیفن نسل پاک نسل پدرو مادرامون بوده که پاکدامن بزرگ شدن نه این نسل و دنیای امروز که همه دنبال الالی تلالین و شهوت بازی

۲ سال باهم بودیم تهش بهونه اورد گذاشت رفت چقد مگه یه ادم میتونه بی شخصیت و شعور باشه که با احساسات ادمای دل پاکی مثل ما بازی میکنن به بودنش احساس میکنم عادت کردم سخته برام انگار حالم با هیچی خوب نیس وقتی نیس حالا من چیکار کنم بدونش هرچند که اون براش مهم نیس😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برات خیلی سخته میدونم اکثریت مردا و پسرا ذاتشون همینه کثیفن نسل پاک نسل پدرو مادرامون بوده که ...

توهم برات مهم نباشه اصلاااا بهش فکر نکن

اینا تنوع طلبن خداروشکر زودتر گم شد از زندگیت 

وگرنه بیشتر وابسته میشدی الانم ناراحت نباش خداروشکر کن از رابطه سمی نجات پیدا کردی 

سخته میدونی

خیلی ولی من قوی ام خودمو کشیدم بیرون ویک ماه عقد کردم با یکی که خیلیییییی بهتر از اونه امروز که استوری گذاشتم واتساپ دیده بود پیام داد که علط کردم بهم بزن تو سیب سرخی و فلان نوشته بو درحال تایپ 

منم نوشتم باعرض معذرت وسط تایپ بلاک 😎

نوشت تورو خدا بلاکم نکن بذار انلاین بودنت ببینم منم بلاک کردم 

پاک کردم نامزدم نبینه ناراحت نشه 

خیلی ولی من قوی ام خودمو کشیدم بیرون ویک ماه عقد کردم با یکی که خیلیییییی بهتر از اونه امروز که استو ...

اخه مشکل اینه رابطه ما لانگ دیستنس بود نمیتونم هیچ جوره جواب کاراشو بدم

بقرآن خودش میفته دنبالت مثل سگ ولی دیگه تو نمیخوایش ببین کی گفتم بهت

این از همون اول انقدر مغرور و خشک و سگ اخلاق بود فقط من نمیفهمیدم چون داغ و احمق بودم حالا چیکار کنم که وابستش شدم😔توهم ایول بهت جواب کاراشو دادی که کارماشو پس بده بفهمه تا باشه اذیتت نمیکرد

این از همون اول انقدر مغرور و خشک و سگ اخلاق بود فقط من نمیفهمیدم چون داغ و احمق بودم حالا چیکار کنم ...

به قرآن مال من حرف عاشقانه ش باهم خفه شو کثافت نفهم زشت اویزون گو میخوری دهنتو ببند اینا بود نمیفهمم عاشق چی شده بودم تو اون ۳سال یه دونه جوراب برام نخریده بود روز تولدم زنگ زد تبریک بگه یه کاری کرد ۸صبح تا۶عصر من گریه کردم انقدر تحقیر میکرد اخلاق زیر صفر

مجازی بود یعنی منظورم اینه ما حضوری همو ندیدیم تاحالامیگن اگه رابطه ای بیشتر از ۶ ماه طول بکشه اون ر ...

والله قسم مال من خارج بود تو اون ۳سال آخرین بار اومد تو شهر ما خونه خرید واسه پس انداز همش تماس تو برنامه واتساپ