2777
2789

بچه ها پسری ک یه ماه میاد خودش ‌کات میکنه بعد از یه مدت باز برمیگرده یه مدت کوتاه میمونه باز کات میکنه چیه؟ دلیلش چیه واقعا .کاش میشد فهمید چی تو سرشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معلومه تو اب نمکی و سرگرمی براش حوصلش سر میره میاد سر اسباب بازیاش بلاکش کن بره

اره دفه اخری گف هیچ حسی بهت ندارم خنثی ام نه بدم میاد ازت نه خوشم میاد اینم شانس ماس با اون همه محبت من

نمیدونممم خودم با ی همچین آدمی رو داشتم تو زندگیم 

مثلا تموم میکردیم میومد پیام میداد و 100بار زنگ میزد  که دلم برات تنگ شده بدون تو میمیرم این چن روزی که نبودی نابود بودم حالم بد بود و ...

منم دوباره اوکی میشدم بعد چن روز میگف چیزی بین ما نیست که من فقط نگرانت شدم اومدم زنگ زدم پیام دادم 

خلاصه چن بار تکرار شد منم بریدم دیگه 

خطمو بی خبر خاموش کردم و برا همیشه رفتم و الآنم حالم خیلی خوبه

نمیدونممم خودم با ی همچین آدمی رو داشتم تو زندگیم مثلا تموم میکردیم میومد پیام میداد و 100بار زنگ می ...

باز خوبه ۴دفه گفته برات میمیرم واسه من اصلا احساسی نمیگه الانم گفتم دوست دارم میگه تو مشکل داری من ک هیچ محبتی بهت نکردم دوس داشتن چی 😑

نمیدونممم خودم با ی همچین آدمی رو داشتم تو زندگیم مثلا تموم میکردیم میومد پیام میداد و 100بار زنگ می ...

چیزی هم از این ماجرا نمیگذره ها هنوز فک کنم نزدیک یک ماهی هست اصلا هم گریه نکردم اصلا هم حالم بد نشد چون خیلی رفت و برگشتاش آزارم داد چون خیلی رفتاراش آزارم داد دیگه ب غرورم برخورد و دکمه پایانشو زدم ☺️😍

چیزی هم از این ماجرا نمیگذره ها هنوز فک کنم نزدیک یک ماهی هست اصلا هم گریه نکردم اصلا هم حالم بد نشد ...

و اینم بگم خیلی خیلی هم دوستش داشتم و چن سالم تلاش کردم درست بشه 

خب چون برمیگرده دلیل نمیشه ک دوست داره همه پسرا برمیگردن هدفای دیگ داره

اره میدونم من اونو دوس دارم دلم نمیاد جواب شو ندم هر بارم با کلی تحقیر میزارتم و میره تازه گفتم دوست دارم میگه انگار من برات میمردم ک تو دوسم داشته باشی😑

چیزی هم از این ماجرا نمیگذره ها هنوز فک کنم نزدیک یک ماهی هست اصلا هم گریه نکردم اصلا هم حالم بد نشد ...

منم هر کاری کردم براش بخدا یعنی از جون و دل مایه گذاشتم ولی باز امشب گف بهت حسی ندارم خنثی.البته یه بار عاشق یکی شده خیانت کرده دختره .حالا بی احساسی هاشونو برا ما میارن