2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی بنظرت ۱۸ ماهگی زود نیس برا شیر گرفتن

ن پسر من اذیت میکرد به اندازه کافی هم غذا میخورد سینه شده بود وسیله ی بازیش منم دیدم خیلی نیازی نداره قطع کردم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ن پسر من اذیت میکرد به اندازه کافی هم غذا میخورد سینه شده بود وسیله ی بازیش منم دیدم خیلی نیازی ندار ...

پسر من وزنش کمه میترسم از شیر بگیرمش بدتر بشه 

غذاشم بد نیست اما از اول زیر نمودار بود 

پسر من وزنش کمه میترسم از شیر بگیرمش بدتر بشه غذاشم بد نیست اما از اول زیر نمودار بود

بهرحال این شیر دیگه خاصیت خاصی نداره چه قطع کنی چه ن قرار نیست وزن خاصی بده ازین سن رشد بچه با غذای سفره اس، بهش مولتی ویتامین بده

بهرحال این شیر دیگه خاصیت خاصی نداره چه قطع کنی چه ن قرار نیست وزن خاصی بده ازین سن رشد بچه با غذای ...

من ب بچه اولم ۲۱ ماه دادم اما جاریام و خواهرشوهرام دوسال یا دوسال و دوماه میدن میگن اگه کمتر بدی بچه رشدش میسوزه همش عذاب وجدان بهم میدن 

مولتی میدم شیر خودم که از اول افتضاح بود شیر خشک منظورمه

خب مال خودتو قطع کن با شیرخشک ادامه بده تا دوسال بعدم شیشه رو تبدیل به لیوان و شیر پاستوریزه کن