2777
2789
اره من

سلام گل شبت بخیر...من خیلی حالم گرفته اس خیلی دارم تلاشمو میکنم بخاطر دو تا بچه ام خودمو نکشم ولی صبرم داره لبریز میشه...راستش الان یکماهه مادرم بخاطر یه عمل آنژیوگرافی کوفتی ساده رفت تو کما و الکی الکی بخاطر قصور پزشکی فوت کرد...مادری که تنها کس و کارم بود تنها همدمم بود.. دارم دق میکنم...مبخوام بمیرم ولی دلم برا دوتا بچه هشت ماهه وپنج سالم میسوزه...تو ناپیک فبلیم هست قبلن شوهرم با همکارش بهم خیانت میکرد بخاطر بچه هام بخشیدمش و با دلچرکین به زندگی باهاش ادامه دادم تو این به ماه خیلی داغون بودم خبلی حوصله سوهرمو نداشتم بخاطر مارهای قبلیش حتی نمیتونستم غممو باهاش شریک بشم...الان همسرم خواب بود دیدم مدام به تلکرامش از یه دختر خوشگل سن پایین یه دختر جدید دیگه پیامای عشق و عاشقی میاد....باز کردم دیدم بله تو این مدت که من عزادار بود آقا باز یه دوست دختر جدید سن پایین جور کرده و پیاماشم مدام پاک میکرده من باز متوجه نشم....کلا پکیدم ....خه کلی بهم قسم و قول داده بود....من بخاطر زندگیم حتی گریه هامو مخفی میکردم که بوه هام و شوهرم اذیت نشن ...همه کارهامو انجام میدادمو خودمو نمی انداختم الان ولی داغون شدم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گل شبت بخیر...من خیلی حالم گرفته اس خیلی دارم تلاشمو میکنم بخاطر دو تا بچه ام خودمو نکشم ولی صب ...

🙁🙁🥺الهی عزیزم چی کشیدی بنظرم این مدرک ها از گوشی شوهرت جمع کن بهشم چی نگو زیر به زیر طلاقت بگیر

میخوام از دستش خودمو بکشم ...دیگه نمیکشم...بکی بهم بگه چیکار کنم با این غم و شوک ناگهانی فوت مادرم و کارهای این شوهر زن باز که سیرمونی نداره الکی مدام به من ابراز عشق و علاقه میکنه و میکه طلاق نمی‌دم ولی زیر زیری دنبال دخترای خوشگل و حونتر از منه....