2777
2789
عنوان

بدکاری کردم به شوهرم گفتم

145 بازدید | 9 پست

به نظرتون بد کاری کردم به شوهرم گفتم ... بچه من تازه بدنیا امده خانواده شوهرم براش طلا خیلی کوچیکی اوردن ... بدمادرشوهرم پیش خواهرشوهرم  بع مادرم بعدا گقتن ما طلا دخترمون (خواهرشوهرمو)  فروختیم اونو خریدم بد انگار به مامانم کفتن نگی ... مامانم به من گفت ک به شوهرم نگم و خودمم بزنم اون راه ... من دلم خیلی شکست الان بد دوماه به شوهرم گفتم ناراحت شد .... من میدونم ک مادرشوهرم اینا دورغ میگن و پدرشوهرم پول داره اینا همش دورغه اخلاقشون میشنانسم ...حتی شوهرمم گفت اینا دورغ میگن ولی چرا همیچنین چیزیی میگن ... 

میخان بگن  نداریم  در حالی ک  خزانه دارن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخان بگن نداریم در حالی ک خزانه دارن

دقیقا ولی کاری بدع اخه  اون طلا چیزی نبود ک اینجوری بگن بخدا مگ ما گفتیم واس ما طلا بیاریین طلا دو گرمی این حرفا دارع؟! بد اگ فروختی دیگ چرا به زبون میاری 

ادبیاتتم قشنگ نیست خواهر ...میدونم بابا من سر یه چیزایی اینقدر این مدلی دوراز جونت سوختم که هنوز خنک ...

باش تو خوبی عزیزم  دعوا داری؟! منم میگم سوختم از این حرف واس طلایی دو گرمیی شوهر من انقد خوبی کرده هرروز سنگشون به سینه اش میزنه ... انوقت حلو مامانم ابروش میبرن اینم غرور داره چرا باید به مادر من بگن می امد به خودمون میگفتن اگ به خودمون میگفتن من همه طلا هامو میدادم ک‌کنت اینچنینی سرمون نباشه 

حب بهتره خودتو بذاری جای من ک سر دوتا بچه م پنجاه هزار ت من دادن سر عقد بیست تومن تو عروسی هیچی 

بعد پدرشوهرم ک هزار تومن ب پسرش کمک نکرد گفت باید پولی ک بهتون کادو دادن فامیل بدی بمن چون فامیلای من بودن من تو عروسی هاشون پول دادم