2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37668 بازدید | 903 پست
ماها خیلی مظلومیم هیچوقت توزندگی درک نشدیممن آززومه یه روز فقط یه روز عشقو باشوهرم تجربه میکردم یک ر ...

منو شوهرم مثلن با عشق ازدواج کردیم 😏الان بدون هیچ حسی دارم سرمیکنم اخرش ما زنای بدبخت چی میشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همیشه سهل گیری پاسخ نمیده وقتی شوهرت نبود به دخترت بگو وای به حالته اگر رو زمین جیش کنی اگه جی ...

بابابچه روزاولشه جهنم خونه زندگی بعدامیشوره

ایشون دلش ازشوهرش پره که من میفهمم چی میگه

من یه روزهمینجوری شدم بچمو زدم اخ که الهی شوهرموبه زمین گرم بزنه خبرشوبیارن که اینقد خون به جیگرم میکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اسی تو که شوهرت میدونه اینجایییهو بیاد تاپیکت رو ببینه بدتر نشه اوضاع پربازدیده تاپیکت اخه اونم ممکن ...

ولی منم بازم شانس ندارم ممکنه ببینه کاش بترکه یا دربیاد از پر بازدیدی 

نی نی یارو تگ میکنی تعطیل کنه یا گزارش بزنید من شانس ندارم بخدا 😞

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

با این مشکلات چرا بچه دار شدی

این چ سیوال مسخره ای میپرسبن همه 

خب مگه همه از روز اول مشکل دارن یا میشه با چند سال زندکی طرف شناخت من بعد هفت سال زنذکی تازه فهمیدم همسرم اونی ک میخاستم نبوده بخدا به پیر به پیغمبر تازه ی سال تونستم بعضی از رفتاراش اون روش ببینم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
پیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توی نی نی سایت دخترا تو ۳۸,سالگی اقدام به بارداری میکنن بعد من گفتم چرا تو پیری بچه ...

حقیقتوگفتی ولی خب یسریا دیرازدواج میکنن برا اون دیرم اقدام میکنن.من منظورم اینه ی 26ساله 38براش پیره حداقل باید شوهرش سی بود

منو شوهرم مثلن با عشق ازدواج کردیم 😏الان بدون هیچ حسی دارم سرمیکنم اخرش ما زنای بدبخت چی میشیم

نه من شوهرم پنج سال خواستگارم بوددتاجواب مثبت دادم که کاش لال میشدم نمیدادم 

ازروزی که پاموگذاشتم توزندگیش زجرکشیدم تاالان

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫