2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 31596 بازدید | 863 پست
اره صبر کن

مرسی عزیزم 💝

دوستان گزارش بزنین تاپیکم بترکه به قول یه کاربر شاید شوهرم دید 

من شانس ندارم بخدا 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فصل اصلا مناسب از پوشک گرفتن نیست بهتره بذارین  بعد از عید که هوا گرم بشه تو این فصل آدم بزرگسالم براش سخت میشه چه برسه به یه بچه سه ساله ،عجله نکن بذار واسه بعد تا اونموقع بچه ت بزرگتر شده و کنترلش بیشتر

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

تاپیکهات رو خوندم

خیییلی رو دادی به شوهرت..دریده باش..چرا دوست داری همش مظلوم قضیه توباشی.. فک میکنی دخترت وقتی بزرگ شد تشویقت کنه؟مادر توسری خور به بچش چی یاد میده؟

خودت تو یکی از تاپیکهات گفتی که دخترتم بهت ارزش واحترام نمیزاره..چون بچه ها آینه پدرومادرشونن..دخترت بزرگ شد حقشو چطور بگیره

قبل بچه دار شدنت همین بوده الان بدتر شده..به خودت بیا

زد بزن ..داد زد داد بزن..آبرو برد آبروشو ببر.. نگو من نمیتونم نمیدونم من آرومم..بههه خودت بیا..۱۰سال عمرتو هدر دادی ازین ببعد درستش کن..

ن دیونه شوهرت اینجا چیکار میکنه بعدشم مگ مشخصات داری بفهمه

منم شانسم رو هوا میچرخه 

مطلبو بخونه شاید شک کنه 😞

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اسی باید تحمل کنی از پوشک گرفتن خودش یه مرحله از بزرگ شدن بچه اس یکم صبر تحمل کن تازه دیروز پوشکو باز کردی انتظار داری سریع یاد بگیره بعد الان فصل خوبی واسه از پوشک گرفتن نیست بزار بهار یا تابستون بگیر 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش من خودم با ۱۲ سال بزرگتر رل هستیم خیلی دوسش دارم

ببین برات ملاک باشه که اون دوست داشته باشه نه تو 

چون عمرتو هدر میدی 

ولی وقتی یه پسر واقعا دوست داشته باشه همه کار واست میکنه

چرا خب

عوضیه کلاسازش نداریم مث دوتاآهن رباییم که همودفع میکنیم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم همیشه سهل گیری پاسخ نمیده وقتی شوهرت نبود به دخترت بگو وای به حالته اگر رو زمین جیش کنی اگه جی ...

با تهدید و ترس ممنون از راهنماییت 

این ی پروسه طبیعی س چهار روز اول سخته بعد درست میشع 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست