2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 31880 بازدید | 866 پست
عزیزم حالا خیلیا میگن تو سه و نیم پی پی رو هم می‌شوره والا من تعجب میکنم شما بچه هات از چند سالگی خو ...

باور نکن. کثافت کاری مهم‌ نیس براشون بعضیا.‌

. یکبار من حموم بودم بچم رفت دسشویی گف پی پی کردم ابم گرفته بود تمییز دسشویی رو‌شسته بود.‌ 😄 حالاچون یبوست داشت ی ذررره کرده بود.‌گفتم افرین پشتتو چجوری شستی نشون داد گفتم بفرما توحموم . 😂 نمیدونس اون سو راخش کجاس اصلا. شستمش قشنگ از اول 

parasoo1989@
چقدر به جا بود 😭😭😭😭

اسی جان کامنتها رو نخوندم ولی شورت آموزشی بگیر دو سه تا با یه بار جیش نمیزنه بیرون میتونی شورت رو زود زود بشوری و اگه استرس داشته باشی به بچه ات انتقال میدی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر اصلی خودتی بچه دختر خاله من چهارده ماهشه از نه ماهگی شبها پوشک نمی‌کرد صبح هم بیدار میشه شلوارش خشکه فورا می‌بره دستشویی بعدش تا بعد نهار پوشک نمیکنه مادرش یادش داده جیش داره می‌ره کنار در توالت می ایسته یا خودش مادرش تو آشپزخونه  میاد تو آشپزخانه کنار لباسشویی می ایسته و دست می‌زاره رو شلوارش مادره میفمه فورا می‌بره دستشویی بعد چهارم پوشک کنه باز دو ساعت آزادش می‌زاره بعد دوباره پوشک بچه از پوشک بدش میاد حتی وقتی پوشکه جیش داره مرتب دست می‌زاره رو شلوارش که درش بیار می‌خوام جیش کنم تا بازش نکنه تو پوشک جیش نمیکنه شاید ده کلمه بلد نیست حرف بزنه اما وقتی مدفوع داره دست می‌زاره رو دماغش و از لبش صدا در میاره اصلا کتاب در مورد مادر بودن و یا روانشناسی کودک خوندی سه سالگی خیلی دیره بچه دیرتر یاد میگیره و به تنبلی و پوشک عادت کرده  مقصر خودتی شوهرت لحنش تند بوده ولی حق داشته چه مادر تنبلی بودی الان یادت افتاده به جای تو گوشی بودن بیشتر با بچه ات تمرین کن بازی کن بزار یاد بگیره تو دستشویی یا لگن بچه ها بزارید جیش بکنه بهش یه خوراکی جایزه بدی همین بچه دختر خاله ام مادرش یه تیکه شکلات ژله ای بهش جایزه میداد باهاش بازی میکرد تمرین می‌کرد تا یاد بگیره بدت میاد عزیزم از رو دلسوزی گفتم تا به خودت بیای و جای درگیر کردن ذهنت به حرفهای شوهرت و تاپیک زدن این وقت و رو فکر کردن و تمرین کردن مثل بازی با بچه ات انجام بدی من تو مرکز بچه های بی سرپرست بودم بچه های مرکز قبل تمام شدن دو سالگی مادر یارها روزانه باهاشون تمرین و مثل بازی بازی میکردن  کار شما سخت تره بچه ات تنبل شده و باید ذهنش رو فعال کنی همین دختر خاله ام دختر بزرگش مثل بچه شما بود  تو سه سالگی به خاطر تنبلی مادرش تازه میخواست پوشک ترک کنه الان یازده سالشه شب ادراری داره و مرتب دکتر می‌بره برا همون این کوچیکه زود شروع کرد ترسید این کوچیکه از یازده ساله شبها مطمئن تره پس بیشتر وقت بزار سر بچه ات  و شوهرت صبور باش عصبانی نشو تلاش بیشتر کن دعا میکنم خیلی زود موفق باشی گل من

نبرش دسشویی یه قصری بگیر بزارگوشه اتاقش یاپشت دردسشویی هرموفع جیش داشت بشینه اونما. بچه هاازدسشویی میترسن

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

من دوقلوهامو از یک و نیم سالگی میبرم دستشویی جیش میکنن الان یکسال و ده ماه شونه البته خودشون نمیگن خودم باید تند تند ببرمشون.گقتم تا عید بگیرم بعد فرش هارو بدم قالیشویی.

خیلی سخته بخدا اونم دوتا بچه پدرم در اومده خداشاهده

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

بابا بیخیال دختر خاله من هفت سالش بود می‌رفت تو اتاق رو فرش جیش میکرد خونش بو ان میداد عین خیالش نبود

خوب بچست چرا اینقدر بشور بساب الکی، خوب برا عید فرشتو میدی میشورن

برا بچت هم قصدی بگیر

این خر بازیایی که در میاری چیه دیگه

از نظر روانشناس ها بهترین رابطه ها هم بعد از بچه دار شدن یکم شکر آب میشه 

ناراحت نباش من پیش یه آقایی میرفتم مشاوره میگفت ما آقایون باید یکم بی محلی ببینم تا آدم بشیم

شوهرت چرل رو جیش حساسه. نماز میخونه؟؟

نه بابا نماز کجا بود مثلا رو تمیزی حساسه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

از نظر روانشناس ها بهترین رابطه ها هم بعد از بچه دار شدن یکم شکر آب میشه ناراحت نباش من پیش یه آقایی ...

واقعا بی لیاقتا ارزش توجه ندارن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دوستای گلم مرسی از راهنمایتون واقعا تاثیر گذاره مرسی همرو دارم میخونم قربونتون بشم من عزیزای من 💝💝 ...

شورت اموزش و پوشک شورتی یادت نره‌ . بخوووون اینارو . 

اول پوشک شورتی. باهمون خر نیم ساعت ببرش .‌یا هر یک ساعت. مثل شورته بکش پایین راحت باز پاش کن. 

مرحله ی بعدم شورت اموزشی. 

و صبوووری

parasoo1989@