2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 26726 بازدید | 843 پست
بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

ببین عزیز من منم دخترم 3 ساله شد از جیش گرفتم لگن بزار جلوی بچه عروسک هاش بیار الکی بگو عروسک هات جیش دارن عروسک بزار روی لگن به حساب جیش می کنن دختر من اینجوری کردم یاد گرفت اجبار نکردم بره دستشویی 6 ماه تو لگن جیش کرد بعد کم کم بردمش دستشویی کلا از لگن گرفتم نه خودم نه بچه اذیت نشد

اسی تو افسرده شدی به نظرم حتما برو باشگاه برای پوشک بچه هم خوب معلومه خونه نجس میشه من که هنوز پوشک میکنم گاهی اوقات دخترم فرار میکنه تو خونه جیش میکنه اون که حق داره حساس نشو 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها چیز و به نظرم منطقی حرفی که میتونم به شما بگم این که برای زندگی هیچ زحمتی نکشید چون هیچکس حتی خ ...

گل سر سبدو گفتی 😞

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

پیش ما همه میگن از ۲ سالگی تو دسشویی جیش کردن بچهاشون خواهر شوهرم میگه از هشت ماهگی شروع کرده بچشو ی ...

بعضیا حرف مفت میزنم بخصوص خانواده شوهر. یه جاری داشتم پسرش همسن پسرمنه همه میگفتن اون از پوشک گرفته تو نگرفتی 

منم گفتم پسر اون روفرش و رخت خواب پی پی می‌کنه من.  همچین کثیف کاری رو دوس ندارم 

اره دقیقا همینه بچها با هم فرق دارنو چقد باحال تعریف میکنی😂😂

😂😂😘😘اخه بخدا یکماه ببخشبد مثل بز منو‌نگاه میکرد فقط.قشنگ خودمو خسته میکردم الکی.‌ مادرشوهرم میگف این همممه چی حالیشه این یدونه رو‌چرا اینجوری میکنه😂

بعد بهت بگما اومدیم خونه جدید گفتم برو حموم جیش داشتی شیر اب و شلنگم بود خوشش اومده بود ک گف خودم میرم دیگه .‌

parasoo1989@
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزدلم اول آرامش خودتو حفظ کن 

هیچ گناهی نکردی 

برای همه پیش میاد 

هرگز گاهی زن و شوهر به طور اتفاقی هر دو خسته و عصبی هستن که دعواشون  میشه

عزیز دلم مقصر خودتی 

جیش گرفتن بچه همینه 

من سر پسرم تو تابستون از جیش گرفتم 

می‌بردمش حیاط به اندازه سه چهار ساعت 

تند تند جیشش میگرفتم 

باهاش بای بای میکردیم 😂 

خونه زندگی هم که افتضاح 

سه ماه اول هم همیشه تو کیفم سه چهار تا شلوار همراهم بود

که اگه اتفاقی خیس شد عوضش کنم 

تازه من پسرم حدودا ۱۸ ماهه بود من از جیش گرفتمش

یکم بنظرم دختر گلت  عادت کرده یه کوچولوسخته و استرس آوره براش 

الانم خیلی خوبه انشااله واسه عید تمام فرش و ملافه ها رو میشوری 

یکم بی خیال باش 

تو عصبی بشی بچه ت هم عصبی میشه استرس میگیره

شوهرت عصبی میشه

اینقدر برای خودت بزرگش نکن 

همه این مرحله ی سخت رو پشت سر گذاشتن 

اگه خیلی اذیت شدی موکولش کن به بعد عید که یکم هواها گرم تر بشه بتونی ببریش محیط باز که خونه زندگی کمتر کثیف بشه و سه چهار ساعتی با روال جدید آشنا کن 

با حالت چهره ت بهش بفهمون که این جیشه و کثیفه باید بره تو چاه پیش جیش ها 

اگه خودش چندشش بشه دیگه تو شلوار و خونه جیش نمیکنه 

حتی خودت جیش داشتی همراهت ببر بزار ببینه شماهم جیش داشته باشی باید بری دستشویی یا با باباش

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

میگذره و روزای خوبت هم میاد فقط سخت نگیر قبل از اینکه شوهرت دهن باز کنه بگو بیا تو ببر ببین با تو بره جیش میکنه یا نه شاید با تو راحتتره خرش کن ازش کار بکش مردا بیکار باشن مثل عقرب نیش میزنن 

بچه داری کلا سخته ناراحت نباش انشالله شوهرت هم پشیمونه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

عزیزم هم خودتو اذیت کردی هم بچه رو 

خب تازه شروع کردی شما سریع نباید پوشکشو بگیری که 

تند تندببرش دسشویی اما پوشکم داشته باشه 

کم کم 

شما میخوای ره صد ساله رو یه شبه بری؟

عزیزم برات ناراحت شدم 😥

عزیزم حالا خیلیا میگن تو سه و نیم پی پی رو هم می‌شوره والا من تعجب میکنم شما بچه هات از چند سالگی خو ...

پسر من الان ک 4 سالو 8 ماهشه 1 ماهه ک زیر نظر خودم پی پی شو میشوره دستاشو مایع دسشویی میزنه میشوره میاد بیرون 

دختر من پس چرا پی پیش جا میشه سایز ۶میگیرم'فک کردی خیلی زرنگی لابد زود و هول هولکی با استرس بچرو اذی ...

بااین حرفا به خودت آرامش بده 

بله من زرنگ بودم به وقتش یادش دادم نه که پوشک سایز شش بخرم که پی پی ش جا بشه 

یه وقتایی باید حرفا و رفتار مردهارو نادیده بگیری چون واقعا درکی ازون شرایط ندارن بیخیال لطفا 

اگه خیلی گیره پوشک کن بچه رو هر نیم ساعت ببر دستشویی جیش کنه من پسرمو اینطور گرفتم بعد یک هفته شورت اموزشی پوشیدم بعدشم تمام 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏