2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37530 بازدید | 903 پست
از تربیتت معلومه واقعا خانوادت اینجورینولگردها هم زیاد توی جامعه هستنمن ترجیح میدم با توجه به اصالت ...

اولا که فعلا توهینی بهت نکردم که اینجوری جو تربیت گرفتی دوما ولگردهم  خودتی یک کوچولو سرتو از برف بیار بیرون واقعیتو ببین نه اینکه فاز بگیری اگه بخوام لفظ قلم حرف بزنم احتمالا به سوادت نخوره و متوجه نشی پس شعر سرایی اینجا فایده نداره واسه منی که روزی ۱۲ ساعت دارم درس میخونم 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

بیشترتاپیکهاتوخوندم من جات باشم میرم ازش شکایت میکنم بلایی سرش میارم ب گوه خوردن بیفته مردک یک درصد بهت علاقه ندارم پای چی موندی؟بچه؟بنظرت بچه الان داره زندگی میکنه؟این بچه تا۷سالگی حضانتش باشماست شکایت کن مهرام بذاراجرامادرشوبه عزاش بهشون مردک توهمی رو

این تحفه ک تپه نریده ندارع ب چه دردت میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی کارگاه ترک پوشک شرکت میکردی بعد هم در دو هفته نیم ساعت نیم ساعت میبردی دستشویی و اینکه نباید پوشکش و تو این دو هفته باز کنی جدول بکش برای دو هفته هر موقع تو دستشویی جیش کرد تیک بزن اگر تو‌پوشکش خراب کاری کرد ضربدر بزن بعد رفته رفته ببین تعداد خطاهاش کم شده اگه آره دو هفته که تموم شد دیگه پوشکش و باز کن بعد هم یه ساعت ی بار دو ساعت ی بار بچه رو ببر دستشویی و اینکه مایعات خورد پنج الی ده دقیقه بعدش ببر دستشویی .

کاری سوالی داشتی بیا خصوصی انشاالله که راحت از پوشک می‌گیری 

اولا که فعلا توهینی بهت نکردم که اینجوری جو تربیت گرفتی دوما ولگردهم خودتی یک کوچولو سرتو از برف بی ...

انشااله شوهر مناسب ازدواج کنی تا مرد محترم هم ببینی اینقدر عصبی نباشی

نهایت حضورت در جامعه کنکور دادن و مدرسه رفتنه

بخاطر همین مردای دنیا، شدن مردای فامیل و نهایت بقال محل

اروم باش

زوده واسه این همه عصبی بودن

با این دید، تا یه پسر یه لبخند بزنه حس میکنی با بقیه فرق داره دیوونش میشی

نه، اینطور نیست ادم حسابی زیاده

امیدوارم ادمهای خوب هم ببینی

انشااله شوهر مناسب ازدواج کنی تا مرد محترم هم ببینی اینقدر عصبی نباشینهایت حضورت در جامعه کنکور دادن ...

اولا دوست عزیز نیاز به دعای شما نیست اگه قصد ازدواج داشته باشم همین الانم خواستگار دارم دوما چرا عصبی؟با لحن آروم پیامو بخون و سوما بقال محل همسایه تو این سایت شوهرای مردم کارمند بانک مردای فامیل دادگاها آمار خیانت مردا اینها مرد نیستن ؟یکم مطالعه آمار داشته باشی میبینی که نیاز نیست بیوفتی توخیابون درصد گیری کنی همین الان سرچ بزن چند درصد از مردا خیانت میکنن که آمار برای اونا۶۰ درصد وزنا ۴۰ درصده نکنه اینم قبول نداری؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

من تجربه خودمو میگم که بچم پسره.باز پسرا شیطون ترن وکمتر حرف گوش میکنن ولی من اینجوری سردوسال پسرمو از پوشک گرفتم.

اول اینکه قبل پوشک گفتن خودم میرفتم دستشویی ودرو باز میذاشتم تا ببینه مراحل جیش کردن،شستن خودم وشستن دستامو،ترسش از دسشویی بریزه

بعد دقایقی که میدونستم جیش می‌کنه میبردمش دسشویی از هر ده بار،9بارشو توخونه جیش می‌کرد که اصلاااا مهم نبود چون بچس نمیفهمه نه دعواش کردم نه هیچی فقط از درون حرص خوردم😂همه جارو نجس کرده بود

ولی همون یکبارهم که تو دسشویی جیش کرد خیلیییی تشویقش کردم،دست زدم گفتم آفرین مامان که اینجا جیش کردی😍خودشم ذوق زده تشویق میکرد

خلاصه باید صبوری کنی پسرمن بعداز یکماه قشنگ یادگرفت نه بدون پوشک آموزشی نه بدون صندلی آموزشی

فقط صبوری وتشویق 

این مرحله کوچیکی از بزرگ کردن بچست نباید زود وابدی وعصبی بشی 

الانم تموم فرشامو،سرامیکا وهرجاکه نجس بودرو شستم وتمیز شده به همین راحتی

شورت آموزشی هست بگیر همون نیم ساعتی یبارببرش جیش اگم ی وقت نگه میریزه داخل شورت خونه تم کثیف نمیکنه

حالادخترمن سه سالشه همین ویروس گرفتش بالا میاره دیشب تشک وپتوروفرشی همه رو گندکشیده کلی لباس امروز باید بشورم آبم قطع کل شبم بخاطر تبش بیداربودم همه مادرا این درگیریارودارن بخودت سخت نگیر کلا وقتی بچه رو ازپوشک میگیری چ بخوای چ نخوای ی وقت حواسش نیست فرشم کثیف میشه بایدخوب یادگرفت ی سر همه فرشارو بشوری اصلابخودت وبچه ت سخت نگیر یکم آرومترباش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
من تجربه خودمو میگم که بچم پسره.باز پسرا شیطون ترن وکمتر حرف گوش میکنن ولی من اینجوری سردوسال پسرمو ...

یه چیز دیگه هم بگم،وقتی تصمیم گرفتی از پوشک بگیری به هیچ عنوان دیگه پوشکش نکن که گیج نشه

من خونه مادرشوهرم که هررچز درمیون اونجا بودم بخاطر پوشک گرفتن پسرم نرفتم دوهفته،بعددیگه خودش گفت بیارش خودم مراقب جیش کردنش هستم😁ولی خداروشکررر یکبارهم خونه کسیو نجس نکرد 

آخه روی جیش بچه هم میشه دعوا کرد؟

حالا بگذریم بهتره یا از همسرتون جدا بشید اگه خانوادتون پشتتونه اگه نه برید روان پزشک یا مشاور هرچه زودتر خودتون برید فک نکنم شوهرتون قبول کنه اگه دیدی تا یک یا دوماه اثر نداره طلاق بگیر

من یکی دوباری قبلا تاپیک هاتون رو خوندم چرا با این همه بدبختی موندید ! مطمعن باشید اگه برید بچه رو اگه نده به خودتون میده مادرش نگه داره زن دیگه میگیره و پدرشو درمیاره بدبخت میشه

چرا الان موندیددددد نمیدونم قانونی هن هفته ای یکی دوبار میتونی دخترتون ببینی تازه تا ۷ سالگی نکه داریش برای شماست اشتباه نکنم

اولا دوست عزیز نیاز به دعای شما نیست اگه قصد ازدواج داشته باشم همین الانم خواستگار دارم دوما چرا عصب ...

امار و مطالعه تاپیکای نیمه دروغ و راست اینجا نیست

اینجا ادما از غم هاشون میگن فقط

ترجیح میدم از دانشگاه و محیط کار و چارتا شهر بزرگ که زندگی کردم و مطالعه جوامع بزرگتر، اظهار نظر کنم، نه صرفا 5 تا ادم آنرمال 

باز هم میگم امیدوارم ادمای مناسب سر راهت قرار بگیرن

و متاسفم بخاطر داشتن خانواده ای که این ذهنیتو برات ایجاد کرده

چون عصبی هستی و بخاطر شرایطی که داری دید خوبی نسبت به مردا نداری و صرفا بخاطر اطرافیانت به بقیه بدبین هستی، دیگه جوابتو نمیدم که عصبی تر نشی

برو درس بخون یه دانشگاه خوب یه شهر خوب برو تعداد ادمای خوبی که میبینی هم بیشتر میشه

موفق باشی

اسی جون راه و روش از پوشک گرفتن غلطه

اینطور نیست که دیگه تصمیم بگیر پوشک نکنی و بچه هم بره دسشویی نه عزیزم 

تو اول باید بچه رو امادخ کنی یه هفته بهش توصیح بدی که متوجه بشه دیگه کم کم باید با پوشک بای بای کنه 

ش.و.ر.ت ازمایشی دوسه تا بخر به جای پوشک بپوشه این طوری هم خونه کقیف نمیشه و هم بچه خودش میفهمه که دیگه پ شک نداره و اینکه اونایی هم که می گن زوده از پوشک گرفتنش اتفاقا خیل هم دیر بچه که هیجده ماهه شد باید شروع کنی به اموزش تا دوسالگی کامل از پوشک بگیری 

با این مشکلات چرا بچه دار شدی

شماهاکی دهنتونو میبمدین

مگه میدونسته این چیزاپیش میاد 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

دو سه هفته زود زود ببرش دسشویی جیش کرد تشویقش کن بیرونم پوشکش کن دو سه ساعت باید پوشکش خشک بمونه چون زود زود خیس کنه مطمعنان هنوز مثانش کامل نشده که بتونه نگه داره 

باهاش حرف بزن و بگو بزرگ شدی پوشک بده و درمورد دسشویی و پوشک حرف بزن تا مغزش امادگی داشته باشه خودش از پوشک متنفر بشه هر بچه ای یه قلقی داره باید با اون بری جلو 

یه مدت که گذشت انموقع دیگه کلا پوشک بگیر و بگو بزرگ شدی بعد اونم تو خونه شورت ازمایشی و یا شلوار نخی پاش کن جیشم کرد خونت کثیف نشه ولی بدون تا کل خونت کثیف نکنه یاد نمیگیره 😂 گاهی سر بازی یادش میره یا نگه میداره تا دسشویی نمیرسه تا پنج سالگیش اینا عادیه پس بی خیال کثیف شدن خونت باش

حساسیت نشون بدی دهنت سرویس میکنه 

اشتباه اول: بچتون تا آمادگی کامل نگرفته هیچوقت شروع نکن از پوشک گرفتن چون هی ک بگی باعث ترس و اضطراب ...

بچه من سه ساله شد ولی هنوز حرف نیومد بنظرت باید صبر کنم تا حرف بیاد بعد از پوشک بگیرم یا بهد عید حرفم نیومد من شروع کنم؟ آخه زبون نداره بگه جیش   

بعضی از بچه ها کمتر همکاری میکنن...هفته اول فقط روزی ۲ساعت بازش بزار نه کل روز...از هفته سوم ۲ساعت بهش اضافه کن...اونم توی تایمی که کارنداری وحواست بیشتر بهشه...بچه ای که ۳سال تمام باخیال راحت جیش کرده توپوشک سخته یهو بگیریش...درضمن این فصل هم اصلا مناسب از پوشک گرفتن نیست..دوماه هم شبا موقع خواب پوشکش کن