2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40333 بازدید | 903 پست
اینا هم خیلی تاثیر داره الان من خودم تجربه خودم .قتی که تو خونه دعواست بچم شب ادرار میکنه یا کتکته ش ...

من وقتی بچه بودم تو خونمون همش بزن بکوب بُکش بخدا جیغ فحش همه مردم جمع میشدن یعنی روز و شب تو خونه ی ما بزن بکش به راه بود پدر مادرم پدرم و خواهرام مادرم با دختراش در حد مرگ جنگ میشد از جنگ غزه خطرناکتر‌ ما بچه بودیم از ترس گریه میکردیم میلرزیدیم از ترس ولی هیچکدومون هرگز جیش تو شب نکردیم در عوضش الان همه ی اعضای خانواده مشکل روحی و روانی داریم افسرده بعضیامونم بستری تو دیونه خونها

من خودم تو یدترین شرایطم اما کسی که خودشو میزنه بی عقله عصبی میشم خیلی دوس دارم بزنمش منم چ کاریه اخ ...

🤣🤣درست میگی اما بعضی آدما فقط کارشون اینه با روان آدم بازی کنن  مثلا من از یه آدم آروم و صبور تبدیل شدم به یه آدم عصبی اینا شاهکار دست خانواده شوهرمه بخصوص مادرشوهر گاوم

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برای از پوشک گرفتن بچه ، علاوه بر خود بچه باید مادر و پدر هم آمادگی داشته باشند . باید خیلی صبوری کنید تا این مرحله رو پشت سر بزاره ، مگه شما اولین کسی هستین که میخواین این کار رو بکنید که اینقدر عصبی بشین و به همدیگه پرخاش و توهین میکنید ، بچه تمام رفتارهای شما رو متوجه میشه و حتما رووش اثر بد میزاره .. 

نجس کنه مهم نیست اصن توجه نکن بچه من بدتره سعی کن آروم باشی افسردگی داری فک کنم درسته؟

خودم فک میکنم دارم اما شوهرم نمیفهمه 

از بعد بارداریم به بعد بدتر شدم حس نیاز شدید به دیده شدن و محبت دارم اما دریافت نمی کنم حالم بده 😭😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ای بابا سخته برادرزاده من ده سالش بود شب ادراری داشت زنداداشم براش یه زیرانداز بزرگ درست کرد دیگه هر ...

زیر اندازم باید چطوری باشه که چند بار جیش کنن که ازش عبور نکنه،فرش و موکت ک همچی ویران میشه مشکل اینجاست،وگرنه اگه یه دشک یا زیرانداز بود مهم نبود فوقش میشستم

اسی دخترت قطره قطره جیش میکنه نکنه عفونتی چیزی داشته باشه مال این پوشکا دخترا معمولا زود عفونت میگیرن .اسی بچه خیلی حوصله میخواد یه روزشیر یه روزپوشاک یه روز واکسن هاش دراوردن دندونش  تب وسرماحوردگی شب بیداریاش دلدرداش   وووووو.‌.......تاصبح برات بگم تمومی نداره بهت توصیه میکنم کتاب مادریک دقیقه ای روبخونی ‌

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

خیلی درکت میکنم بعد از بچه تازه زنو شوهر میرن تو نخ هم انگار تاحالا اصلا همونمیشناختن.من خیلی فشار عصبی کشیدم خیلی ولی زمان حلش میکنه بچه ات بزرگتر میشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

اگه هنوز داری پیام‌ها رو میخونی بهت بگم سخت در اشتباهی بچه تو الان آمادگی پوشک گرفتن و نداره ،اون دکتر مطمئن باش دارم میگم مطمئن باش نادانسته بهت گفته ،هر بچه ای تو این دو روزمونه یه روز مشخصی آمادگی پیدا میکنه خواهر با برادر فرق دارن حتی خواهر با خواهر ،عواقب بدی داره تا دور نشده دوباره پوشکش کن به وقتش خودت متوجه میشی خیلی راحت از پوشک میاد بیرون ،خودت و شوهرت و زندگیتو عذاب نده ،

بخدا خیلی همراه بچمم از صبح با ارامش ریلکس بازی دور از تنش بهش یاد میدم انتظار داشتم شوهرم درکم کنه ...

از شوهرت توقع درک نداشته باش . اگه میخواست ادم باشه یبار پا میشد باهات همراهی میکرد نه اینکارا 

منم شوهرم همینه یه مسئله کوچیک را تبدیل به فاجعه می‌کنه منم هیچی بهش نمیگم همه کارا بچه هام به عهده خودمه .

حالام اصلا ناراحت نباش فقط به این فکر کن که بچه عزیزتو چطوری حمایت کنی که شب به شب بخدا یکی خدایا شکرت .

بعدم بخدا بسپار بگو خدایا من هیچی بلد نیستم خودت راه را باز کن برام خودت مربی بچه ام باش .

انشالله که موفق باشی

خیلی با ارامش برخورد میکنم حتی وقتی جیشم کرد انگار نه انگار اما شوهرم وای شوهرم 😭

شوهر من برای بچه ی اولم همینقدر بی درک و پر از انتظار بود و مدام سرزنشش میکردم. محل نده بهش اون باید درکش از مشکلات بچه داری بره بالا تو چرا باید خودتو بهش ثابت کنی. اصلا فرص کن داری به یه گاو که همزمان مثل سگ پاچه هم میگیره زندگی میکنی تو که نباید خودتو اندازه یه حیوون پایبن بیاری. خودتو و ذهنتو درگیرش نکن بذار برات نامریی بشه. اینقدر با زیر عکسالعملها و حرفای مفتش رو زیر نظر نگیر. ارامشت رو به هم میزنه باعت میشه از خودت غافل بشی و از این حرکاتای بچه گانه انجام بدی و خودتو کوچیک و بی ارزش تر کنی جلوش. نادیده اش بگیر و روی خودتو بچت تمرکز کن. تو بازی حماقتاش نرو. مراقب ارامش اعصاب خودتو طفل معصومت باش. تو تنها زنی نیستی که داره با همچین ادمی زندگی میکنی. اگر بتونی شخصیتت رو حفط کنی احتمالا اونم بتونه روت حساب کنه و ازت یاد بگیره

هر بچه ای تا جیششو بگه قطعا تو‌خونه خودشو خراب میکنه یه مدت دور تمیزی رو باید خط کشید

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

طلاق بگیر یاهم خودتو کنترل کن که اهمیت ندی

طلاق که نمیشه بچه دارم و از اونطرفم نمیتونم برگردم پیش مادرم چون اون مسبب این حالمه که من ۱۵ سالگی شوهر داد 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...