2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 44393 بازدید | 903 پست
میدونه چیه اینا بخاطر یه جیش نیس. تو دلت کلا پره این جیش فقط بهونه بود تا کنترل رو از دست بدی غم ...

چقدر خوب منو درک کردی اجی 😭😞

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم تا کامل از جیش نگرفتی به کثیفی و نجاست فکر نکن، بچه ست دیگه حالا چندبار هم جیش کنه توی خو ...

خیلی با ارامش برخورد میکنم حتی وقتی جیشم کرد انگار نه انگار 

اما شوهرم وای شوهرم 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بهت حق میدم🫂🫂🫂

🫂🫂🫂😭😭😭

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم آروم باش گلم اینی که شما میگی مابدتر ازشوهرشما روهم دیدیم وزندگی هایی هستن به مراتب اززندگی شما بدتر شما حال روحیت خوب نیست کامل درکت میکنم اما فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی به هرطریقی که می تونی زندگی روبراخودت آسونتر کن برا جیش گرفتن بچه هم اگه ازاین دستشویی عروسکی های بچه ها داری استفاده کن براش راحتتتر ازجیش گرفته میشه بعدم دنبال پاک ونجسی نباش الان تایه مدت همه جارونجس میکنه بزار آخر که دیگه خوب متوجه دستشویی رفتن شد فرشارو بده قالیشویی نجس کردن فرش تایه مدت چیز طبیعی هست برا بچه ای که تازه میخوای ازپوشک بگیری فقط یه چیزی بگم خواهرانه تمام تلاشتو بکن محیط زندگی رو لبریز ازعشق وآرامش کنی برا بچت مراقب خودت باش 

شوهر نفهم من به خاطر همه چی دنباله بهانس 😭

بیچاره بچت 🙂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ای کاش به شوهرم میتونستی بگی انتظار داره بچه صاف صاف بگه مامان جیش دارما 😭

عقلش نمیرسه .فکر میکنه آدم بزرگه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
میدونی خدا اینقدر مهربانه که میگه اگه همه جا جیش بود تو میتونی نماز بخونی روش فقط جای سجده پاک باشه ...

کدوم کمک خواهر اون فقط بلده طئنه بزنه و فوش و کتک خسته شدم 😭

صبرتون کمه.حداقل سه چهارروز طول می کشه.خونه تونم امکان نداره نجس نشه.ارامش خودتونو حفظ کنید‌به بچه استرس ندین حتی اگه یاد نگرفت‌.به هر حال یکی از پروژه های بزرگ بچه داریه ‌.سخت تر از شیر گرفتن.

برای سلامتی همه بچه ها ونوه ها مخصوصا نوه خودم صلوات

الکی داری شلوغش میکنی نیاز به این همه ابکشی نیست چون دو روزه نمیشه یاد بچه بدی حداقل یکی دو هفته ای طول میکشه پس سشتشو و ابکشی رو بذار وقتی کامل یاد گرفت 

در بیشعور بودن شوهرت که شکی نیست الانم باید حسابی تنبیهش کنی تا یاد بگیره دست روت بلند نکنه ولی تو رو خدا بجای توقع درک شدن از مرد جماعت یاد بگیرید قدر خودتون رو بدونید چرا انقدر خودت رو خسته و هلاک میکنی ؟بیش از حد توان از خودت کار نکش زیاد خودت رو خسته نکن  

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
وای خدایا این پروسه ی از پوشک گرفتنو کاش خدا از سیستم حذف میکرد😩😩پسر منم کم کم باید واسش آستین بال ...

چند وقتشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

😐😐😐😐😐دخترم 18ماهشه بازش میذارم ی ربع یبار میبرم جیش کنه ولی خونه هم جیش می‌کنه ، تازه پی پی هم می‌کنه ،خب بکنه مهم نیست ، زندگیت نجس شه مهم نیست ، اصلا به گند کشیده بشه مهم نیست فدای سر بچت یکم ریلکس باش 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عزیزم انقدر ناراحتی و اعصاب خوردی نداره....همه ی مادرا این دردسر هارو تجربه کردن....براش شورت آموزشی ...

به قران بچم مهم نیس زندگیمم گوه بشه مهم نیس فقط شوهرم نمیفهمه هی تحقییر و سرکوفت که بلند نیستی بدون نحاست از پوشک بگیری بخدا خسته شدم 😭