2777
2789
عنوان

خنثی شدم

95 بازدید | 11 پست

هیچ توجه خاصی به هیچ چیز ندارم مامانم ی چیزایی بهم میگه ی عالمه حرف از ذهنم عبور میکنه بگم ولی هیچکدوم و نمیگم 

نمیدونم چجوری بگم حالم و فقط دلم میخواد برم ی اتاق ی جایی که هیچ آدمی نیست فقط خودم باشم و خودم 

توروخدا راهکاری دارین خسته شدم از این مدل زندگی کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی این مسئله واقعیه؟ من چند وقته اینجوری شدم اما نمی‌دونستم کس دیگه هم همینجوریه یانه. نه بحث میکنم نه از خودم دفاع میکنم هیچی. تو ذهنم پر حرفه ولی هیچی رو زبونم نمیاد

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

جدی این مسئله واقعیه؟ من چند وقته اینجوری شدم اما نمی‌دونستم کس دیگه هم همینجوریه یانه. نه بحث میکنم ...

واقعی دارم میگم نه شاد میشم نه غمگین 

قبلا یکی بهم ی چیزی میگفت پارش میکردم الان فقط میخوام بگذره فقط برن کسی کاری بهم نداشته باشه 

تنها جوابی که برای بقیه و حتی خودم دارم سکوته یا فقط میگم باشه 

واقعی دارم میگم نه شاد میشم نه غمگین قبلا یکی بهم ی چیزی میگفت پارش میکردم الان فقط میخوام بگذره فقط ...

میدونم چی میگه منم همینجوریم

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن