2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 44564 بازدید | 903 پست
به قران بچم مهم نیس زندگیمم گوه بشه مهم نیس فقط شوهرم نمیفهمه هی تحقییر و سرکوفت که بلند نیستی بدون ...

عزیزم یکی دو تا از تاپیکات رو خوندم کاش قبل از بچه فکری به حال این زندگی میکردی الانم‌ با وکیل مشورت کن اگه بتونی حضانت بگیری جدا شو تا اون زمانم بهترین کار کم محلی هست اصلا به حرفاش واکنش نشون نده فکر کن اصلا نه میبینیش نه صداش رو میشنوی این ادم احتمالا اختلال روانی داره 

البته یه کار دیگه هم هست یکم دور از انسانیته ولی با عرض معذرت شوهر شما اصلا انسان نیست پس عذاب وجدان نگیر برو پیش دکتر و با مشورتش قرص ارامبخش دوز پایین بخر تو یه چیزی حل کن بده کوفت کنه شاید ارومتر بشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ک فصل گرفتن از پوشک نیست

دوماه دیگه عیده

میزاشتی اون موقع.یعدشم فرشات میشستی یا از جمع میکردی.

بچه شما باید اماده باشه ک بگیریش

اونم برای شما م اینجوری حساسی.

من دوتا بچه دارم شوهرم به شدت روی نجاست حساسه.

برای همین من جفت بچه هام رو دیرتر از سن معمول و سه روژه از پوشک گرفتم بدون یک باز خطا..

خودت ‌شوهرت برید دکتر

قرص بهتون بده 

خودتون درمان کنید

دلت برای بچت بسوره

یک وقت یکی اون یکی رو بکشه چی؟

💕

پسرم پنج ساله دخترم چهار سال شبا خیلی جیش میکنن تو خودشون منم شبا موقع خواب پوشکش ن میکنم آیا ضرر دا ...

من شنیدم ژنتیک و ارث هم موثره تو شب ادراری.یکی از فامیلا دخترش مدرسه میره کلاس دومه اونم میگه شبا پوشک میکنه.بابای دختر تا ۱۵سالگی شب ادراری داشته 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

معلومه مشکل داری از نظر روحی 

وگرنه ی جیش بچه چرا انقد حالتو بد کنه ک ب اینجا برسه

من بچهامو از جیش گرفتم دو ماه طول کشید تمام زندگی و خونم شد جیش و آخ 

اصلا مهم نبود برام ک بخام بچه ام و خودمو روانی کنم 

خوبه از الان بگیری بزار خودشو خیس کرد عوضش نکن یاد میگیره. شورت عینکی مشمایی بگیر  خونت کثیف بشه فدای سر دخترت  برج ۱۲ بده بشوره قالیشویی واس عید

اولین اشتباهات این بود که توی زمستون اومدی بچه را از مامی بگیری😐 

اول برو دوتا شورت آموزشی بخر از شورت آموزشی استفاده که جای خراب کاری نکنه بعدم حالا خراب کاری کرد مهم نیست آخر سال بده تمیز کنند 

هر نیم ساعتم ببرش دستشویی طبیعی جیش کردن تو لباس 

سخته ولی شدنیه 

چه اشکال داره خوب   خودتو عذاب نده فعلا نشور.  بزار. کامل که یاد گرفت از ته همچیزو تمیز کن یه مدت بیخیال تمیزی شو.      در مورد شوهرتم فکر کنم.  شما افسردگی بعد زایمانت باهات موندگار شده.  چون میکی همسرت بعد بچه دار شون ابنطوری شده.   اونم فکر کنم بلد نبوده مدیریت کنه.   بهتره   اول به فکر درمان خودت باشی حداقل روزی یه لیوان گل گاو زبان دم کن بخور.  بادرنجبویه.  بخور استرست کمتر بشه.    من حال شمارو درک میکنم.  چون خودمم تو این شرایط بودم. 

خواهر جان من پسرمون چهارسری تلاش کردم تاگرفتم هربارشروع میکردم میدیدم آمادگی نداره یکی دوماه رهامیکردم تابالخره بارچهارم شد  عذاب نده نه خودتونه بچه رو منم جایی نجس میشه دوست دارم بشینم کریه کنم وسواس پاکی نجسی دارم نکن عزیزم الان وقتش نیست سه ماه دیگه بگیرش نشدبازصبرکن خواهرمن اونقدرنگرفت تابچه خودش گفت مامان دیگه پوشک نکن بلدم بگم والسلام

وقتی میخوای بچه رو بگیری از پوشک باید قید زندگی رو بزنی.

باهاش دعوا نکنی

ولش کن

فقط جاشو خیس کرو نگاهشم نکن معذب میشه خودش بار بعد میگه بهت قول میدم با این فرمون بری جلو نه اونو از پوشک میگیری ته خونت تمیز میمونه

تازه ببینه سر دستشویی جنجال شده بدتر میشه چون استرس میگیره

چرا اینقدررر دیر اقدام کردی از پوشک گرفتنو؟؟ اون بچه دیگه عادت کرده ب پوشک جیش کنه. تقصیری نداره. بعدشم از پوشک گرفتن حداقل دو سه هفته ای طول میکشه تا یاد بگیرا.. توو این مدت باید قید تمیزی خونه رو بزنی.. بزار نزدبکای عید یکبار ک عادت کرد ب دسشویی اونوقت خونه تکونی کن. من بچمو 20 ماهش بود از پوشک گرفتم. دوهفته هم طول کشید تا یاد بگیره. توو این مدت قید تمیزی خونه رو زدم. یکبار فرشارو دادم قالی شویی و شرو کردم خونه تکونی. تمام

عزیز دلم درکت میکنم ما زنها وقتی مادر میشیم انگار تنهاتر میشیم و دلخوشیمون میشه بچمون، ولی همه ی ماها باید یاد بگیریم که قوی باشیم حتی اگه به شدت احساس ضعف میکنیم نباید بروز بدیم ، من وقتی دخترم کوچیک بود خیلی غر غر میکردم چون افسردگی شدید داشتم و با شوهرم سره حرفایه چرت به مشکل خورده بودیم تا یک‌سالگی دخترم انگار تویه جهنم بودم البته بیشتر خودم مقصر بودم کش میدادم دعواها رو ولی بعد اون سعی کردم قوی باشم هم رابطم با دخترم بهتر شد هم کم کم اختلافی که با شوهرم داشت کمرنگتر شد، شما بخوای یا نخوای باید این روزای سخت رو بگذرونی این قانون زندگی هست دست خودمون نیست باید همسرمون مارو درک کنه که متاسفانه بعضی وقتا بعضی مرد ها خیلی مغرور و بی خیال با ما برخورد میکنن، با شوهرت بشین حرف بزن ببین چی خوشحالش می‌کنه با همون رگ خوابش رو بدست بیار و باهاش بشین حرف بزن مثلاً شوهر من با یه نخ سیگار آروم میشه (سیگاری نیست تفریحی می‌کشه) و به حرفام گوش میده . زن باید با سیاست باشه بقرآن معنی این حرف رو خیلی از ما زن ها نمی‌دونم و خودمون رو با غر غر و بدگویی از خانواده ی شوهر جلویه مردهامون حقیر نشون میدیم اگه یاد بگیریم مثه به زن قوی برخورد کنیم هیچوقت هیچ مردی به خودش اجازه نمیده هر رفتاری رو بکنه، یبار شوهرم تویه دعوا منو زد البته اهل زدن نیست من حرف بدی زدم ولی منم کم نیاوردم پاشدم از خجالتش درومدم دیگه بعد اون اینکار و نکرد بدترین دعوا هم بگیریم قانون گذاشتیم که بشینیم با هم حرف بزنیم فقط بخاطر دخترم که ۳ساله هست و همه چیو میفهمه