2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42273 بازدید | 903 پست

عزیزم خسته نباشی ببین یه چندروز فرشارو جمع کن تا کامل یاد بگیره پسر منم چهار سالگی  یاد گرفت چه دعواها که شوهر احمقم با من نکرد  دکتر میگفت بچه از استرس تا الان یاد نگرفته 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست عزیز چرا اینقدر سخت میگیری به خودت ..بچه رو باید صبر داشته باشی..نگاه من برادرشوهرم۶سالشه شب ادراری داره هرشب پوشک ماهی یبار فرش نشون حداقل ماهی دومار میدن قالیشویی فکر کن ۴تا فرش دوازده متری چقدرهزینه می‌کنند بعدم بهشون گفتم ۶سالشه ببرید دکتر مادرشوهرم اعتقاد نداره که هیچ تازه بهشون برخورد😐بعدشم سربچه۳ساله این دعوا راه انداختی شما شبها تشک بندازو بالشت بزار کنار جاش تا تکون نخوره نره وسط واگر دسشویی کرد حداقل یکجا نجس بشه نه همه جا بعدم هیچی نشون تا داری دسشویی میگیری.‌وقتی دسشویی گرفتن کارش تموم شد همه چیزارو بشور و نو کن..نگاه مادرشوهر من چه بیخیال هست پسر۶سالش ریده توخونه زندگی اینجور نمیکنه که تو کردی

😐😐😐😐😐دخترم 18ماهشه بازش میذارم ی ربع یبار میبرم جیش کنه ولی خونه هم جیش می‌کنه ، تازه پی پی هم ...

به قران بچم دثتو دهنمم دستشوی کنه مهم نیس 

فقط شوهر نفهمم اتیشو چذاشت تو قلبم شروع کرد سوزوندن انگار نه انگار میبینه حالم خرابه شروع کرد بابا یه دلگرمی کافی بود تا اروم اروم بشم 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اووووو برا یه جیش این همه درآما درست کردی 

دکتر دخترت غلط کرد چه ضرری ؟!؟! 

من دختر اولم رو ۱۸ ماهگی گرفتم 

دوقلوهام رو ۳/۵ سالگی 

بچه با بچه فرق داره 

یکی دو ماه اینور و اونور فرقی نداره 

بذار تابستون که هوا گرمه از دستشویی بگیر 

خودت هم نزن 

وای با جملت اشکم در اومد چقدر دوست داشتم این کارو بکنه تا من دلگرم تر و اروم تر بشم کارمو راحت تر بک ...

باور کن الان حالت بده شاید نفهمی چی میگم یه ذره آرونتر شدی فکر کن قطعا خودتم هی غرولند کردی عصبی شدی اونم یهو قاطی کرده نمیگم کارش درسته اما این از پوشک گرفتن بچتو بت کردی برا خودت سختش کردی

وقتی آمادگیشو نداره چرا هم خودتو هم اون بچه رو اذیت میکنی آخه. سه سال پوشک کردی بزار چن ماهه دیگه هم ...

منم تو پروسه از پوشک گرفتنم.دیگه شرایط جوری شد که افتاد تو این فصل.ولی خداروشکر همکاریش خیلی خوبه بعدم چون این فصل بیشترش تو خونه هستیم و مسافرتو مهمونی و پارکو تفریح کمه یا نیست خب بنظرم راحتتره.تا الانم خوب بوده.ولی باید روحی روانی خود مادر و بچه آمادگیشو داشته باشن.دمپایی برای دستشویی چندتا برچسب و یه مقدار خوراکی برا تشویق و جایزه و حوصله و صبر مادر.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
واقعا مرسی از توصیت حتما پیادش میکنم حتما حتما

انشالله موفق باشی 

اون پیشنهاد دوستمون هم خوب بود 

پوشک کن هر بیست دیقه ببر دسشویی 

تا یاد بگیره جیش کنه 

نه تو استرس داری نه بچه 

من سر بچه اولی استرس کامل بودم

شوهرمم حساس و وسواسی ..روانیم کرد

سر دومی اصلا نگفتم دارم از پوشک میگیرم 

تو آرامش کامل نمه نمه از پوشک گرفتم 

اونقددد خوب بود 

دو روزه انجام نشده یکم طول کشید 

فقط همینکه شوهره مخمو نمی‌خورد وای بدو جیش داره واااای فلان جا نجس شد وای وای 

چون ذهنم آروم بود تو فشار نبودم برام راحت گذشت

اسی   بچه ها  همه  موقع   از پوشک گرفتن همین اند

در ضمن مردها هم  اغلب درک ندارن   به جای کمک قاط میزن

پس

اولا   بدون  این مشکل  فقط برای تو نبوده و نیست

ثانیا     اصلا به تمیزی و نجس پاکی خونه  فکر نکن  تا کامل از پوشک بگیری

ثالثا    صبور باش    وگرنه بچه میترسه    دیکه نمیگه   بیچاره میشی        از شوهرت هم انتظار صبوری و کمک نداشته باش

شما ساکت شو تا به ما نوبت برسه.اولین نظر و میخونی میبینی سرزنشه،من که خواننده ام حالم گرفت اون بدبخت ...

شما اگه خیلی دلسوز و همدردی اول رو لحن خودت کار کن که بقیه رو نرنجونی اجی الان منم با حرفای شما حالم گرفته شد ممنون واقعا