2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42028 بازدید | 903 پست

همچین پدری برلی بچه فقط نقش مخرب داره

و اینکه کسی بجش از جیش میگیره هی نمیشوره مگه خلی 

باید بزاری یک هفته ده روز قشنگ یاد گرفت اون زمان همه چیز بشوری صفر تا صد

جدا از اینکه هرچی زودتر بگیری به نفعته

بچه همون اولی تونست بشینه وفتی خواستی پوشکش عوض کنی باید ببری دستشویی بشینه اگه جیش کرد چ بهتر نکردم همونجا بشوریش بیای ک عادت کنه و کم کم پوشک کنار بزاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی آمادگیشو نداره چرا هم خودتو هم اون بچه رو اذیت میکنی آخه. سه سال پوشک کردی بزار چن ماهه دیگه هم پوشک  باشه. باید درک کنی بچه س. در ضمن معمولا بچه رو فصل گرما از پوشک میگیرن راحتر میتونی باز بزاری و میتونی از شورت آموزشی استفاده کنی که خونه ت نجس نشه. البته که باید خودتو آماده کنی برا نجس شدن. اون زمانی که میخای خونه تکونی کنی یه مدت صب کن بچه رو از پوشک بگیر بعد خونه زندگیتو تمیز کن 

عزیزم تا این سن هم خوب نیست حتما دکتر نشون بدین بچتون رو

اتفاقا بردم سنو و ازمایش همچی میگه باید شبا مایعات نخور و ساعت کوک. کنید ببرید دستشویی که من اینقد روزا خستم شبا نمیتونم پاشم 

خیلی ناراحت شدم براتون، شما مادر خیلی خوبی هستی که از صبح اونجوری درگیر بچت شدی،ولی سعی کن به فکر خودتم باشی مسائل و راحت‌تر بگیر حتی اگه امثال شوهرت نمیتونن درکت کنن و بهت طعنه میزن,بزار اونا خودشون و ناراحت کنن شما هر چی میشنوی پشت گوش بنداز

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
با این مشکلات چرا بچه دار شدی

وای کاش خفه شی 

کاش شماها لال شین 

مییییگه حااااالم بده نیاز به دلداری داره نیومده یه احمق مثل شوهرش اینجاهم آوار شه رو یرش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

پروسه پوشک گرفتن یه روز دو روزه امکان پذیر نیست عزیزم 

الانم فصل مناسبی نیست هوا سرده هم خودتو اذیت میکنی هم بچتو

اگه با استرس این مرحله رو بگذرونه همیشه تو ضمیر ناخوداگاهش میمونه و تاثیر منفی میزاره

بنظرم الان نه خودت نه بچه امادگی ذهنیشو ندارید

بزار واسه بعد عید هوا گرم تر میشه بچه بیشتر سرش میشه خودتم شاید ذهنت اروم تر بشه

بعدم حالا نجس شد که شد دنیا که به اخر نرسیده بعد پوشک گرفتن کامل خونه رو ابکشی کن 

دیوار شستی از صبح مگه بچه به درو دیوار جیش کرده؟بچه که از پوشک میخواد گرفته بشه باید آزاد باشه تو خونه قید نجاست رو بزن.وگرنه بچه دچار استرس میشه و احتباس ادرارمیگیره.ی جیش که دیگه این دیوونه بازیا رو نداره والا

اصلا و ابدا سر دستشویی رفتن دعواش نکن و اگر میخوای بگیری کم کم نگیر یهو بگیر بعدم بچه سه ساله نیم ساعت یه بار جیش نمیکنه که تو باید خودت روش تمرکز کنی بگو مامان هر وقت جیشت اومد بگو باهم بریم جیش اگر نیمد دعواش نکن حرفتو تکرار کن بچه بفهمه نباید بترسه بذار خودش بفمه جیش داره وقتی تو میبریش کنترل ذهنشو از دست میده نمیتونه تصمیم بگیره مطمئنا یکمی جیشی میشه خونت دیگه کم کم موقع تمیز کردنه و نزدیکه عیده چه بهتر بذار با ارامش یاد بگیره بعدم قرار نیست شوهرت بفهمه بچت جیش کرده یا ن خودت بگیر دست وقتی میبینی اون کمکی نمیکنه

از من اروم یه ادم عصبی ساخت که از خودم متنفرم 😭

منم دعامیکنم بچه م مریض نشه هم خودش اذیت نشه هم متاسفانه شوهرم نمیتونه مدیریت کنه اوضاعو کمک ک قربونش برم نمیکنه هیچ کلی هم غر میزنه و ایراد میگیره و دنبال مقصره و ینی دردم دوتا میشه.هم مریضی بچه م هم بداخلاقی و اذیتهای شوهر 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
از ته قلب درکت میکنم واقعا شوهرت واقعا باید درکت میکرد سرتو‌میبوسید میگفت نگران نباش......درس میشه خ ...

وای با جملت اشکم در اومد چقدر دوست داشتم این کارو بکنه تا من دلگرم تر و اروم تر بشم کارمو راحت تر بکنم ، کار اون بدجوری روم اثر میذاره 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من چون بچم بیشفعال بود میدونستم هفت جد و ابادم میاد جلو چشمم بخوام از پوشک بگیرمش فقط به شوهرم که رو ...

کاش شوهر منم میفهمید کاش میفهمید تقصیر من نیس من گناهی ندارم 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝