2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12280 بازدید | 935 پست
منم این رو میگم اینقدر فکر حساب کتابن و میخوان پول شام و دو تا میوه رد سریع بکشن بیرون دیگه عروسی چر ...

ماهم گفتیم بخدا از خدامونه ی سریا دعوت نشن ولی ناچااار میشن عروسو داماد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
هیچی عزیزم😂 اینم که خیلی ریز شدم بخاطر این بود که یه سال باهم حرف میزدیم نه ماه منتظر بچه نداشتش بو ...

ایوایی بچشم فیک بود؟😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کثافت😑

تازه این یه سوتی بدی داد 

زمانی که تمام پروازا کنسل بود

گفت با هواپیما از شیراز برگشتم

بعد همه بهش گفتن چطوری

بعد هیچی نداشت بگه 

تاپیکو بست

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه ۵۰۰تومنم هنوز وجود داره که عروسی میبرنالان تولد میریم کادو ۱ تومن میدیم...عروسی که بیشتر چون غذا ...

تو این تاپیک یه نگاه بنداز

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
منم این رو میگم اینقدر فکر حساب کتابن و میخوان پول شام و دو تا میوه رد سریع بکشن بیرون دیگه عروسی چر ...

عروسی یک نوع میهمان دعوت کردنه🤦🏻‍♀️شما مگه از مهمونتون توقع پول دارید؟ هرچی بیاره از لطفشه

من عروسی خودمم باشه همینه تفکرم

مگه گلریزانه برای عروس داماد که هزینه های اول زندگیشون در بیاد؟  

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

یاسی شات هارو بفرست بزنم

عجله نکن

وایسا یه روز که تعطیل نبود تاپیک بزن مدرسه باشه الان تاپیک بزنی میاد گزارش میزنه میترکه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

وقتی میری مهمونی باید خودت پول شام  باصاحب خونه بدی؟ همون 500کادوعه. پول شام که نمیدن.... 

اما اینکه میگن حداقل پول شام خودمون بدیم این خودش یه نوع کمک به عروس وداماد محسوب میشه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نیلا_نارلا هم فیکه

اونم فزوعیه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

اون چرا

بخونی متوجه میشی

توهم هاشو میذاره قشنگه معلومه فیکه،یکبار نامزد داره،یکبار عاشق استاد دانشگاه و‌‌....داستان های دیگه...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

پس شما مهمونی هم دعوت میشین ی کیلو میوه شام خودتون ببرین بخورین 😐

اتفاقا من ادمیم ک به هیچ عنوان زیر دینه کسی نمیمونم، مهمونیم دعوت بشم اولا دست خالی هیج وقت نمیرم دوما دعوت میگیرم. به سه ماه نکشیده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
تازه این یه سوتی بدی داد زمانی که تمام پروازا کنسل بودگفت با هواپیما از شیراز برگشتمبعد همه بهش گفتن ...

واای🤣🤣🤣🤣

مهمانی خ جنبه اش فرق داره تا توی عروسی. دختر خوب عروسی منم گذشتع منم دارم برا دیگران میگم ک کمتر از ...

لابد فرهنگ شما اونجوریه

اطراف ما حتی دیدم که قید میکنن کادو نیارین 🤐

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

خواهر شوهر من عقد گرفت میوه و شیرینی داد غذا ندادن 

گفتن عروسی از همه هم کادو های سنگین گرفت طللاو سکه 

بعد که نوبت عروسی شد گفت 

خیلی هزینه عروسی زیاد میشه میترسم پولش درنیاد عروسی نگرفت