2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 45295 بازدید | 903 پست
بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم وقتی خوندم 

الهی خدا به دلت صبر بده فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی توکل کن بخدا که صبر و نورش رو در دلت بندازه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه ترین کار اینه وقتی حتی یکروز بچه رو از پوشک گرفتی باز پوشک ببندی دفعه بعد خیلی خیلی سخت تر می ...

همیشه اینجور نیس. سه سالگی پسرمو یکماه پوشک نکردم . اصصصلا همکاری نکردو نمیفهمید بستمش باز.  .‌سه سالو‌سه ماهگی خودش گف.‌

parasoo1989@

ولش کن شوهرتو بیخیالش باش، بزار هرچی میخواد بگه، محلش نذار. بابا مردا همشون یه .... هستن. شوهر من انقد توهین و بی ادبی و فحاشی میکنه، امروز داشتم تو گوگل سرچ میکردم با این جور مردا چیکار باید کرد، جوابشو عین خودش بدم بازم ادامه میده، جواب ندم یه کم ادامه میده خودش خسته میشه ول میکنه. خلن بابا همشون برن گم شن . به فکر خودتو بچت باش خوشیتون، شادیتون، حالا دیرتر از پوشک بگیری ام طوری نمیشه. 

دوست عزیز اول اینکه عوض اینکه شوهرتون‌همکاری کنن بیشتر دیونه شدن‌..هوا هم الان مناسب‌نیست البته اگه ...

خونم اپارتمانیه همه چی تو ئه 

حموم توالت فرنگی داره منم جلوی اون دستشویی خودشو گذاشتم حمومم شوفاژ داره اما ممانعت میکنه دیگه منم باهاش راه میام 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

همون بخداااا پسر خالمم از این پسر شلوغا یکسری باتری خورده بود یبار گردو کرده بود تو گوشش اصلا تا بزر ...

حالا این شلوغا بزرگ میشن ادم میشن امیدوارم متحول بشه خالت بیچاره خیلی گناه داره

شرمنده ولی بعضی وقتا صبوری لازم نیست ما کلاس کار با کودک میرفتیم گفتن بچه باید بغهمه همون قدر که مار ...

ببینید یجاهایی مجبورم صبوری کنم خیلی دعواش میکنم ولی میخنده گاهی میزنم پشتش بابت پی پی کردن گوشه خونه میفهمه ولی لجبازه

زندگی یک شور است زندگی 

خونم اپارتمانیه همه چی تو ئه حموم توالت فرنگی داره منم جلوی اون دستشویی خودشو گذاشتم حمومم شوفاژ دار ...

فرش ها جم کن‌

شوهرتم‌بگو خفه شو یک‌چند روزی تا بچه از پوشک‌بگیرم‌....همکاری که نمیکنی ولی میتونی‌ساکت باشی به عنوان‌یک‌پدر 

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
آروم باشتو زن خونه هستیبچه ات یه مادر قوی و محکم و آروم و صبور میخوادشوهرت یه زن شاد و با نشاط میخوا ...

مرسی عزیزم 💝

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خودت خانوادت كجان ؟ دورن ازت ؟

اره یه یه ساعتی دورن

عزیزم منم ۱ماهی هست دخترم از پوشک گرفتم حساس نباش نسبت به این ه خونت کثیف میشه نهایت میدی فرشاتو بیرون میشورن 

۲هفته زمان میبره تا بچه کامل یاد بگیره،حق داری منم شبا نمیخوابیدم هی سرچ میکردم ولی باور کن سر ۴.۵روز کامل راه میفته سر۲هفته هم خودش میره صدات میکنه بیا بشور