2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم الان ۱۱ ساله که چکاپ میده خیلی اذیت میشیم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عزیزم مزیضیت چیه

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

بیماری خلص در واقعیت یا ساخته‌ی ذهن

دارم و امکان داره۵درصد سرطان شه و برای خواهرم شد و احتمالشم برلی من بالا رفت ولی استرس ندلرم و چکاپ نمیشم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چکاب برا ی چی

کلیع هاش کم کار 

خدا کنه کار بع پیوند و دیالیز نکشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کلیع هاش کم کار خدا کنه کار بع پیوند و دیالیز نکشه

مسکن نخوره 

فشارش کنترل باشه 

نمک نخوره 

شبها استراحت کافی کنه 

نوشابه نوشیدنی گازدار ممنوع 

گوشت قرمز اصلا زباد نخوره 

باید اینا رعایت کنه خیلی 

امیدتون هم ب خدا باشه 

خیلی ها اکثر مردم یه دردی دارن بالاخره مهم اینه علم پیشرفت کرده و درمان امکان پذیره

همین پیشرفت علم باعث خیلی بیماریها شده

وگرنه زمانهای قدیم این حجم از انواع بیماری نبود 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
همین پیشرفت علم باعث خیلی بیماریها شدهوگرنه زمانهای قدیم این حجم از انواع بیماری نبود

دقیقا 

مثل روتین پوستی ک انقد باب شده ! 

بنظر من ک بخاطر وجود پارابن سرطان زا هستند 

مگ میشه اینهمه کرم یهو اختراع بشه و عالی باشه 

اینا مافیا و تجارت دارو هست