2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 111 پست
ولی بیاییم قبول کنیم که توقع پسران مملکت هم خیلی زیاد شده همه دختر میخوان ماه😑

همش تقصیر دختراس طرز فکر‌ اونام تغییر دادن به زمان قدیم نگا کن زنا حتا یه نقص مادر زادم داشتن شوهر کردن بچه دار هم شدن تو‌زندگی‌هم به هم دیگه وفادار بودن زنها و دخترا ملاک‌ رو فقط تو زیبایی میبینن و‌به مردا هم تحمیل کردن باور‌کن مردا خیلیی ساده ن

حالا جالب اینجاس همشون حررررررف مفت میزنن پاش بیفته قحطی شوهر ک بشه باکله ب پیکان سوارم میرن.

ده تام بچه میارن

خخخخخ

تواطرافیانم دیدم ک میگم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والامثلا میگن بچه نمیاریم که مسئولیت داره آرامش میگیره و...نگرانی اگه همینا نباشن ۱۰ سال دیگه مثل شب ...

چقدر بیکاری دلت خوشه 

منم از تو بدتر 

ول کن بابا هر کی هر چی دلش میخاد میگه 

تو هر کاری دلت میخاد بکن تمام 

نرسیدن به بلوغ فکری

و نداشتن خیلی از تجربه ها

و فکر میکنن با یک ذره سنشون دیگه خدای تجربه ان

و گوشی دست هرکسی

باعث شده این چیزا رو زیاد بشنویم

اینکه کسی نظرش باشه خیلی فرق میکنه با کسی که از روی نپختگی و جوگیری حرف بزنه

جا نمیشن راحت تو پرایدمام یه پسر خیلی دراز خوشتیپ داریم تو اقوام همسرم،یه بار خواستیم جلسه دفاع دانش ...

وای از لحنت خنده ام گرفت حداقل میخواستی بگی خوشتیپ کنارش هم میگفتی( رعنا یا رشید یا قدبلند ) دراز چیه 🤣

کوجای کاری پری خانووووم

تو یه تاپیکی میگفتن واااااا خواستگاری که وزیر باشه اصلا به درد نمیخوره ،به شدت هم. پافشاری میکردن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اینا یطرفکسی ک طلاق بگیره میگن تیبا سوار

برای چی اینحرفو میزنن میدونی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من موافق اینم نظرات دیگران حتی اگه اسمش جار زدن باشه بشنوم گاهی لابه لای این حرفا واقعا نکات خوبی هست  همه از ازدواج و بچه خوششون میاد ولی این اقتصاد فلج و شرایط اماده جنگی واقعا جای طفل معصوم بچه نیس  تو شرایط و امکانات خونه عالی هم فراهم کنی بازم جامعه افسرده و نالان و پرعقده و خشم  رو نمیتونی کاریش کنی قربانیش بچه ها میشن