2777
2789
عنوان

خوشبحال اونای که🫠

62 بازدید | 12 پست

شب چله برنامه دارن مخصوصا خونه مادر بزرگ پدربزرگاشون جمعن,قدر بدونین:)

من حسرتش تاابد رودلم میمونه هیچ وقت خونشون جمع نشدیم همگی چون همیشه تهش به دعوا ختم میشد و الانم چندسالیه همه باهم قهرن.مامان بزرگ و بابابزرگ هامم زیرخاکن🥲❤️‍🩹

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ من فوت کرد کاش زودتر گور به گور می شد نجس

اینجوری نگو:)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

برا امضات صلوات فرستادم

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

جای من نیستی همیشه بچه های اون خالم جا داشتن خونه ش جز ما

عزیزم🫠ولشون کن بی تفاوت باش

برا امضات صلوات فرستادم

ممنونم منم براتون میفرستم:)

برعکس تو من امسال دوس ندارم جایی بریم یا کسی بیاد خونمون امسال کنکوری امشب یلدام باید بخونم برا امتح ...

عزیزممم انشالله همونی که میخای قبول بشی❤️

اخه من ازوقتی یادمه نه عید نه شب چله دروهم جمع نبودیم فقط خودمون بودیم وخودمون🥲😂

عزیزممم انشالله همونی که میخای قبول بشی❤️اخه من ازوقتی یادمه نه عید نه شب چله دروهم جمع نبودیم فقط خ ...

ممنون گلم

درکت میکنم . بابای منم ی اخلاق گندی داره با هیشکی نمیسازه هیجا نمیریم . حتی شب یلدا و اینا . همه دایی و اینا جم میشن دور هم خونه مامانجونم اینا ما ام تو خونه خون ب جیگر میکنه. 

هی😣

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
ممنون گلمدرکت میکنم . بابای منم ی اخلاق گندی داره با هیشکی نمیسازه هیجا نمیریم . حتی شب یلدا و اینا ...

هعی😥☹️