2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 111 پست
اون که گفتی دهن خودته یه خونه نداری دیپلم هم بزور گرفتی اومدی سخنرانی بیچاره .🤣

اینقدر بیکاری که نشستی امضا خوندن من که آتو بگیری اخه بدبخت نزدیک چندسال با این کاربری نبودم الان همه چی دارم اتفاقا شغل و جایگاه هم دارم خداراشکر 

منتها سرم شلوغه و مثل تو بیکار نیستم عوض نکردم امضام رو 

هری

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ما چیکار داریم بگیم خودشون بهتر میدونن درست نیست ولی انجام میدن

لابد عزیزم بهتر نمیدونن دیگه.

خدا با توجه به درک هر کسی و شرایط هر کسی کارهاشو می‌سنجه. میدونم شما از سر دلسوزی نوشتی، ولی حتی اگه اون نماز و روزه قبول هم نباشه، این طرف ماجرا داره اتفاق خوشایندی می‌افته و اون احساس آرامشیه که ایشون داره میگیره. همین هم کم نیست. یه رابطهٔ زیبا حفظ شده در هر حال؛ رابطهٔ یه آدمی‌زاد با یه منبع آرامش 😊

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اینقدر بیکاری که نشستی امضا خوندن من که آتو بگیری اخه بدبخت نزدیک چندسال با این کاربری نبودم الان هم ...

چرا دوروغ میگی با افتخار بگو آره ندارم ولی دلم خوش از زندگی خودت هم خجالت می‌کشی اومدی بقیه رو نصیحت می‌کنی اره من بیکارم ولی تو الان تو سایت داری اورانیوم غنی می‌کنی موفق باشی ادامه بده شاید پولی دستت اومد 😉

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

[QUOTE=364623285]چرا دوروغ میگی با افتخار بگو آره ندارم ولی دلم خوش از زندگی خودت هم خجالت می‌کشی اومدی بقیه رو نصیحت ...[/QUOTE

اخه مگه پولم میدن که دروغ بگم؟

یا بیکارم و مریض؟

یا شماها منو میشناسین؟

نخیر خانم نداشته باشم هم با افتخار میگم داشته باشم هم با افتخار 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
وااای خدای منمگه من گفتم ۱۰ ۲۰ تا بیارید؟ اصلا چیزی تبلیغ کردم؟فقط میخواین ی چیزی گفته باشید!گفتم می ...

اتفاقا من دوست دارم تفکراتم رو ب دیگران القا کنم

شنونده باید عقل داشته باشه خودش تصمیم بگیره فکر من درسته با غلط😌

اینقدر بیکاری که نشستی امضا خوندن من که آتو بگیری اخه بدبخت نزدیک چندسال با این کاربری نبودم الان هم ...

ولی ولقعا چقدر بی ادبی

تمام ریپلای هات پر از خشم و بی ادبیه

اعصاب نداری اصا تاپیک‌نزن ک بازخورد داشته باشی