2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 111 پست

متاسفانه مردمون خیلی ظالم و بی رحم شدن در مقابله با برخورد درست توی جامعه.. به هم نوعانشون. و... از توهین و کلاس گذاشتن های الکی دریغ نمیکنن نسبت بهم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میگن ما پسر پراید سوارنمیخوایم دوست دارم بگم چند تا شاسی بلندش در خونه باباته

مردم آرزو یه موتوری رو دارن بعد یه عده پراید واصلا ماشین حساب نمیکنن

((تورو خدا در خواست ندین ))کاش یکی بود به جای من زندگی می کرد💔💔

من رویه پسره کراش زدم پراید ۱۱۱داشت برا منکخ کنسل نبود چون دومتر قدش و بود و جذاب😆

الا خریدن پراید چقدر سخته و مشکله

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

من کار به پراید و اسنپ ندارم 

اما راجع به ازدواج هرکسی زندگی خودشو بهتر می‌دونه 

یکی سنتی شوهر می‌کنه یکی نمیکنه

جوری که شما میگید که انگار اعضا دارن به جامعه این عقاید رو تزریق می‌کنند 

اما غافل از اینکه همین فکر رو جامعه بیمار و ناسالم به اونها قبولانده

هرچند من خودمم یکی از اونام 

الا خریدن پراید چقدر سخته و مشکله

اره واقعا گناه دارن جوونامون😔

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من توی یه جمعی بودم خودم در جریانم که ۳_۴ نفر دیگه مثل خودم قصد ازدواج دارن و خواستگار راه میدن ولی چون اکثریت جمع داشتن از بدی های ازدواج میگفتن که رل خوبه و ایناها ... اونا هم گفتن آره کاش رل داشتیم تنها نبودیم😐😐😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هزاران لایک بهت منم بدم میاد میان فاز روغنفکری برمیدارن و براشون هدف کذایی انتخاب میکنن وبعد جالبه ا ...

والا

مثلا میگن بچه نمیاریم که مسئولیت داره آرامش میگیره و...نگرانی اگه همینا نباشن ۱۰ سال دیگه مثل شب یلدا دلتون به چسی هاتون خوشه یا بچه هاتون که مزدوج شدن 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

زندگی خصوصی هر کسی ب خودش مربوطه 

تا کسی ازشون نظر نپرسیده جالب نیست نظر دادن 

درست نیس  نظر خودمون رو عاقلانه و بقیه رو ابلهانه بدونیم

بچه دار شدن یا نشدن ادما فقط ب خودشون مربوطه 

جار زدن نداره

خوبه اینا اینجا میگن من روز عروسیم تو ارایشگاه خیلی مثلا سطح بالا و معروف خانما همه مطلقه بودن و داشتن صحبت میکردن یکیشون گفت بسه دیگه جلو عروس از طلاق نگیم اون یکی گفت عروس خودش ۶ ماه دیگه طلاق میگیره اگه نگیره خره🫥🫥🫥 درصورتی که من یک کلام حرف نزده بودم و اصلا منو نمیشناختن. کلا همشون فقط ازدواج کرده بودن که طلاق بگیرن و با مهریه ماشبن بخرن😂 و همشوووونم خیانت کرده بودن و با افتخار تعریف میکردن. کلا اون روز پش،مام ریخت و هنوز درنیومده