2777
2789
عنوان

همونم که با بک خلبان اشنا شدم🥰 عکسسسس📸📸🥰 آیا این لباس خلبانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12724 بازدید | 258 پست
نمیشه وقتی دریاست ماموریته زنشم با خودش ببره؟؟؟😂اخه شیش ماه خیلیی زیاده فکر کن وقتی داره میره مامور ...

چرا بهشون کابین  سوییت مانند مجهزمیدن با اجازه کاپیتان البته

.تو کشتی همه نوع امکانات و خوراکی و خشکبار در اختیارشونه...

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چند ساله بود عزیزم که اینقدر شیفتش شدی؟😂

۲۵ 😂😂

ی چی میگم ی چی میشنوی فک کنم کلاس مخ زنی رفت باور کن من آدمی نیستم زود خوشم بیاد از کسی این معرکه بوو شخصیتش

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقااا هرچی از پخته بودن اون بگم کم گفتم بخدا . اصن یطور صحبت می‌کرد ک متوجه گذر زمان نشدم هروق ...

منو یاد یه بنده خدایی انداختی.شغلش همین بود.خواستگار دوستم بود.اینقدر این پسر فهمیده و ماه بود.خودش هیچ چه مادر و پدری داشت.چند وقت با دوستم بود.اومد خواستگاری تمام شرایطو قبول کرد دوستم بخاطر قد متوسطش و تیپش الکی ایراد میگرفت.دیگه نمیتونست اینارو بهش بگه بهم بزنه الکی شغلشو بهانه کرد که باید چند ماه رو اب میموند.باورت میشه پسره اخرش گفت کارمو ول میکنم بخاطر تو.دوستم قبول نکرد و بهم زد.دل پسره رو شکوند.

۲۵ 😂😂ی چی میگم ی چی میشنوی فک کنم کلاس مخ زنی رفت باور کن من آدمی نیستم زود خوشم بیاد از کسی این م ...

تو که خوشت اومد .سر صحبت باز میکردی شماره ای . آیدی ای پیجی چیزی میگرفتی ازش ؟ 😂 میگفتی اتفاقا منم چندتا مطلب و فیلم خیلی جذاب در مورد شغل شما دارم آیدی بدین بفرستم ببینید😂 به این بهونه میگرفتی بعدم مخش میزدی🤣

منو یاد یه بنده خدایی انداختی.شغلش همین بود.خواستگار دوستم بود.اینقدر این پسر فهمیده و ماه بود.خودش ...

وای چرااا چقدددد بدددددد حیف حیف بخدا همه جی ظاهر نیست اون پسره هم ک من میگم ظاهر و قدش متوسط بود ولی من بخاطر کنکورم راه ارتباطیمو۹قطع کردم وگرنه عمرا از دستش نمی‌دادم

اونم اشتباه کرده بعدا میفمه 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
تو که خوشت اومد .سر صحبت باز میکردی شماره ای . آیدی ای پیجی چیزی میگرفتی ازش ؟ 😂 میگفتی اتفاقا منم ...

بابا خودش انقد التماس میکرد که من خودم رد کردم نزاشتم راه ا تباطی بمونه هیچ آیدی هم نگرفتم تزش بخاطر کنکور .

حالا هم کنکور رو ریدم هم اونو از دست دادم 🤩🤩🤩🤩😂😂😂😂😂