2777
2789
عنوان

همونم که با بک خلبان اشنا شدم🥰 عکسسسس📸📸🥰 آیا این لباس خلبانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12899 بازدید | 258 پست
من همینو میخوااااامممم. اطفا نگهش دار واسم😂🤣

تو خلبان بچسب 

این الان وسط اقیانوسه🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂نه بابا چند ماه رو کشتی انچند ماه نه تو این چند ماهی که رو کشتی نیستن باید گیرشون بیاری

وای اره چن سال پیش با ی کاپیتان دریا صحبت می کردم ببین انقد خوب بودددددد ک هنوز ک هنوزه یادم نرفت فق ۴ ساعت جرف زدیم ولی فک کنم عاشقش شدم . هر پسری رو ک میبینیم دنبال شخصیت اونم. 

انقددددددد قشنگ صحبت می‌کرد ک تا ب حال منی ک میگفتم عشق چیه الان معنی عشقومیفمم😂😭😭😭

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

اسی جون مبارک باشه 

ولی همه چیز شغل نیست الزاما 

اخلاقش هم مهم تر است

ظالم ترین مرد توی فامیل ما که بزرگ ترین ظلم ها را در حق زنش کرد که هرگز جرات نمی کنم در موردش حتی تاپیک بزنم خلبان بود

تیپ و اندامش عالی بود

حقوق خوب 

توی اجتماع محبوب بود

ولی زنش را نابود کردن 

نهایتا به بدترین شکل ممکن جدا شدن

البته زنش بی تقصیر نبود

همیشه خودش را تشنه و نیازمند  پول و شوآف نشون می داد.

از درون داغون بود ولی با موقعیت شوهرش فخر فروشی می کرد.

از بس ضعف نشون داد شوهره  بدترین بلاها را سرش آورد.

بارها خواستم تاپیک بزنم خشن بوده دلم نیومده

شنیدم حقوقشون ماهی ۱۸۰ میلیونه و ۶ ماه خونه ۶ماه رو آب راستع؟

درسته عزیزم

ولی کاپیتان و افسر یک دو ها اینقد میگیرن و حتی بالاتر 

یادمه پسرم گفت کاپیتان ده هزار دلار میگیره

اونا یکم پایین‌تر چون تازه استخدامن

پسرما مهندس عرشه دریانورد و مهندس شرکت ملی نفتکش هست 

یبار ۸ماه دریا بود ۴ماه خشکی

یبار ۶ماه 

فرق داره بنا ب مسافت

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

عزیزم یه چیز از من به تو نصیحت این قشر پرواز چه خلبانش چه مهماندار و... اکثرا بینشون جو خوبی حاکم نیس یعنی خیلی‌هاشون سرو گوششون می‌جنبه البته خیلی سربسته گفتم امیدوارم خودت متوجه بشی بازم میگم خیلی هاشون، نه همشون. ولی درکل منی که ۱۰ سالی هست با یکی از این افراد آشنا شدم و به واسطه اون با افراد بیشتر تازه می فهمم توشون چه خبره!!! البته آدم خوب هم توشون دیدم ولی خیلی کم. در ضمن فقط توی یه شرکت خاص هواپیمایی هم نیس توی بیشترشون همین طور حتی توی شرکت‌های دولتیشون که سختگیریهاشون بیشتره بازم این روابط آزادانه جاریه.

در کل منظورم اینه به خاطر شغلش فکر نکن آش دهن سوزیه، اول به خودش و شخصیتش توجه کن که آدم درستی هست یا نه و در آخر به شغلش.

وای اره چن سال پیش با ی کاپیتان دریا صحبت می کردم ببین انقد خوب بودددددد ک هنوز ک هنوزه یادم نرفت فق ...

دریانوردها فوق العاده باتجربه و صبورن

کلا دریا و سفر آدمها رو پخته میکنه

پسرمان با یک سفر ۸ماهه واقعا از این رو ب اون رو شد

درسته عزیزمولی کاپیتان و افسر یک دو ها اینقد میگیرن و حتی بالاتر یادمه پسرم گفت کاپیتان ده هزار دلار ...

نمیشه وقتی دریاست ماموریته زنشم با خودش ببره؟؟؟😂اخه شیش ماه خیلیی زیاده فکر کن وقتی داره میره ماموریت زنش باردار باشه خبر نداشته باشه تا بره و برگرده زنش شیش ماهه شده🤣😂

دریانوردها فوق العاده باتجربه و صبورنکلا دریا و سفر آدمها رو پخته میکنهپسرمان با یک سفر ۸ماهه واقعا ...

وای دقیقااا هرچی از پخته بودن اون بگم کم گفتم بخدا . اصن یطور صحبت می‌کرد ک متوجه گذر زمان نشدم هروقت یادش میوفتم فقط حس خوب تداعی میشه برآم 

دمش گرم هرجا هست موفق باشه.

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم