2777
2789
عنوان

همونم که با بک خلبان اشنا شدم🥰 عکسسسس📸📸🥰 آیا این لباس خلبانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9878 بازدید | 257 پست
وای چرااا چقدددد بدددددد حیف حیف بخدا همه جی ظاهر نیست اون پسره هم ک من میگم ظاهر و قدش متوسط بود ول ...

اون اخرشم با یه قراضه ازدواج کرد.قد شوهرشم متوسطه .هم قد خودشه.والا به زبون نیاورد ولی من مطمینم پشیمونه.اینقدر اون پسر وخانوادش خوب بودن.هر چی اینا میگفتن سر مهریه سر وسیله هر چی با جون و دل و با ذوق قبول میکردن.حالا شوهر الانش خیلی معمولی.با خانواده شوهرشم قطع رابطه هست.میگه اذیتش میکردن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدا سرت😂بهتر پیدا میشه

نبابا بعد اون دیگه هیشکس به دلم ننشست 😂😂

هرکی میبینم با اون مقایسه میکنم مثل اون نبود دیگه تموم فک کنم سینگل  ب گور میمونم و ب گور میرم😂🤩

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اون اخرشم با یه قراضه ازدواج کرد.قد شوهرشم متوسطه .هم قد خودشه.والا به زبون نیاورد ولی من مطمینم پشی ...

وای فک کنم کارما دل شکستن پسره بود

پسره باید خیلی عاشقش بوده باشه ک حتی کارشون میخاس بزاره کنار

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
چهره اش معمولیه خب.

همونه 

پسرا معمولا کنار حرفه و کارشون ( هرچی میخواد باشه لباس فروش؛ آرایشگر؛ بنگاه دار ؛ معلم ؛ پلیس  هرشغلی ...:) 

باشگاه هم میرن که خوش اندام بشن  به قول معروف دختر کش 

وقتی باشگاه برن چهره یعنی صورتشون هم فرم میگیره بهتره میشه  

ولی خدایی خلبان هم پرستیژ بالا داره هم حقوق عالیخوشبحال هرمی که شوهرش خلبانه

درامدش فکر نمیکنم زیاد باشه آخه نمایندگی که اومده بود برای گارانتی ماشینش.ماشینش دنا اتومات بود