2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با مادرشوهر حل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
بچه رو میگیرن چون فکر میکنن ماله اوناست و تو حقی ازش نداری البته تا وقتی که گارد بگیری که اره بچمه ن ...

یبار به شوهرم گفتم به مامانت بگو بچه رو نگه داره برم سرکار، گف مامانم میگه بچه ی شماس به من ربطی نداره نگهش دارم

واسه همونم شوهرم مجبور شد ماهی ۴ تومن بهم بده تا سرکار نرم فعلا و مراقب بچمون باشم. چون من پرستارم و شوهرم میگه کسی نیس بچه رو نگه داره نرو. شوهرم میره سر کار و با پولاش ماشین میخره به اسم خودش. منم مفتی بچه داری میکنم

منم شرایطم مشابه شماهست تقریبا. مادر شوهرم مسافرت می‌ره به همسرم بلوز میاره به پسرم بلوز و شلوار یه من هیچی‌نمیده. حالا مامانم همچین کاری. بکنه شوهرم قیامت می‌کنه. قوم شوهر عوضی هستن. همش میگن باید من و خانوادم باید بهشون احترام بذاریم. پسرم سه روز بود به دنیا آمده اومد خواهر شوهرم هر چی از دهنش درومد به مامانم گفت . مامانم کلی گریه کرد. خدا نگذره ازشون.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطوری قیچی کردی به من بگو من خیلی سادم💔🤦‍♀️😐

دیگه حالا اینجا بگم بداموزی داره 

ولی اگه میبینی بدجنسن مثه خودشون باش 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دیگه حالا اینجا بگم بداموزی داره ولی اگه میبینی بدجنسن مثه خودشون باش

منم همین کارو کردم که دعوای شدید شد. الان با اینکه قهریم مادرشوهرم از پشت پنجره منو دید میزنه با کی میرم با کی میام. منم دقیقا مث خودش شدم وقتی بیرون میره از عمد میام بیرون نگاه کنم کجا میره تا بهش حرص بدم

تو میتونی توهین به پدرت رو فراموش کنی؟من بعد فوت مادرم هرکی در زمان حیاتش بهش تو گفته بوده رو کلا گذ ...

میخام روابطو جور دیگه با سیاست تر ادامه بدم. حس میکنم سادگی کردم. باید جور دیگه تلافی میکردم. از قدیم گفتن وقتی میخای نهنگ صید کنی برو تو دل نهنگ

مادرشوهرم گف طلاهاتو نمیفروشی بدی به شوهرت، پس برو بده به بدهیای بابات

هیچوقت فراموش نمیکنم این حرفشو. هعیی که ادعاش میشه و مادرشوهرم سیده هس. اصلا فک میکردم ادم خوبی باشه ولی یه هفت خطیه که نگو

تو‌در‌ جوابش چی گفنی

گفتم خودت از همه بهتر میدونی که بابای من حقوق گذاشته رفته و هیچی بدهی نداره. بیا بدمشون به تو که خیلی نیاز داری ببری بدی به گداگشنه هات(منظورم خواهرشه که مجرده و هی براش وسایل میخره میبره و برادر زادش که باباش فوت شده و حقوق هم نداره و این بهشون کمک میکنه)