2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 117 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی نیست چکار کنم سال به سالم سنم بالاتر میره

آخه این مرد نه می‌تونه نیازت رو پاسخگو باشه نه سرمایه درست درمون داره ب چه درد میخوره واقعا؟

تنها بودن فقط درد تنهایی و نبودن هم درد و زخم زبون

این انتخاب دنباله ش هزارررر تا درده

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اگه میخوای براش مادری کنه ازدواج کن باهاششما الان باید با ی مرد ۴۰ ساله ازدواج کنی ک حمایتت کنه نه ب ...

اون به کنار

۱۱ ساعت فاصله ست بینشون

چرا از شهر خودشون دختر نگرفت رفته و میخواد این مسیر بیاد دختری که هشت سال بزرگتره بگیره؟ 

این پسره شاید اه در بساط نداشته باشه شاید تصادف کرده باشه ولی زبونش که از کار نیافتاده اگه بخواد میتونه با زبونش تو شهر خودش یه دختر ۲۰ ساله رو مخ بزنه و بله بگیره

من میگم یه مشکل اخلاقی یا خانوادگی داره که میاد شهر دیگه دختر با این اختلاف سن بگیره 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اون به کنار۱۱ ساعت فاصله ست بینشونچرا از شهر خودشون دختر نگرفت رفته و میخواد این مسیر بیاد دختری که ...

بنظر منم مشکل دیگه ای هست ک بهش نمگفتن ممکنه بره تو زندگی کلی سختی و درد بکشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اون به کنار۱۱ ساعت فاصله ست بینشونچرا از شهر خودشون دختر نگرفت رفته و میخواد این مسیر بیاد دختری که ...

خیلی حق گفتی!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه

پس دلخوش چیش بشید😕 

بعد میتونن کار شخصی خودشون انجام بدن ؟ 

گفتین کمرشون آسیب دیده 

پیر میشید تو اون زندگی 

اگه عشقی بود اشتیاقی بود حرفی 

برای رهایی بنظرم انتخاب درستی نیست ..

با یه مشاور هم صحبت کنید 

اول از همه مطمئن شید که دیدگاهتون با هم تفاوت زیادی ندارع باهم تفاهم دارید .. بعد شما سنتون بالاتره در حالت عادی زن از مرد زودتر شکسته و پیر میشه از لحاظ ظاهری .. این آقا دو سال دیگه نظرش برنمیگرده؟