2777
2789
عنوان

شده تو یه جایی از زندگی با تمام وجودت

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 29 پست
اگ دوست داشتی توضیح بده خصوصا راجب میزان تلاش خودت

تلاش خودم صفر بوده،

خواستم یکی و فراموش کنم که سه سال روان مو به هم ریخته بود، با آوردن شخصی به زندگیم دو روزه همه چی عوض شد،دو روزه اصطلاح نیست ، واقعا دو روزه همه چی تغییر کرد:)❤️

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی همون موقع نشون نمیدهیا یه جوری نشونت میده که اصلا نمیفهمی، چند سال بعد که به اون روزا دقت می ...

منم همین حسو دارم

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

آره 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
فقط میدونم خسته م همش میگم خدای من یعنی کجاست؟من دیگه نا ندارم،به کی بگم؟خدای من کجاست که بعش بگم؟او ...

و انسان بهره ای جز آنچه تلاش کرده نداره..

امیدوارم تلاش کنی و اگ تلاش کنی جبران شه همه چی

اگ دوست داشتی توضیح بده خصوصا راجب میزان تلاش خودت

داستانش که خیلی طولانیه بین دوتا آزمون مونده بودم که برم سمت چ شغلی ی روز خیلی گریه کردم گفتم خدایا بسه دیگه خسته شدم ی جوری برام نشونه بفرست عصرش آزمونی ک دوسال منتطر جوابش بودم زنگ زدن و گفتن بیا قبولی دیگه 

تلاش زیاد کردم چون قایمکی اومدم رفتم رشته حقوق جلو خانوادم وایستادم و....

منم همین حسو دارم

من واقعا تجربش کردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
داستانش که خیلی طولانیه بین دوتا آزمون مونده بودم که برم سمت چ شغلی ی روز خیلی گریه کردم گفتم خدایا ...

خداروشکر

خدا خیلی مهربونه خیلی

و شماهم تلاشت رو کردی و خدا خواست نتیجشم ببینی

تلاش خودم صفر بوده،خواستم یکی و فراموش کنم که سه سال روان مو به هم ریخته بود، با آوردن شخصی به زندگی ...

خداروشکر🙏❤️

منه پرگناه منه الودده رو یجوری بخشید یجوری پاک کرد یجوری ک گویا ازمادرتازه متولدشدم ب چشم دیدم این ج ...

عزیزممم همیشه پایدار باشی تو مسیرِ خوب و قشنگت و روز به روز پیشترفت کنی ان‌شاءالله😍

من تو این مورد گناهو... تجربه داشتم واقعا مثل خودتون خدا منو نجات داد واقعا شکر🙏💚