2777
2789
عنوان

کوکوی پیازچه پردردسر

539 بازدید | 93 پست

امروز نامزدم اومد دنبال من ک بریم خونشون(مامان باباش رفته بودن دنبال مامانبزرگش که از شهرستان اومده و خونه خاله ی شوهرمه) 

تو راه گفت غذا چی بگیرم؟من کلا ذائقه ام با غذای بیرون و کلا غذای گوشتی خوب نیست برعکس نامزدم که عاشق گوشت و کبابه 

من گفتم تو برا خودت غذا بگیر هرچی میخوای برا منم تره و پیازچه بگیر خودم کوکوشو درست میکنم (تو استوری یه بلاگر دیده بودم بشدت هوسم بود)آقا اینا اوکی شد و اینا ما اومدیم خونه منم همه موادشو درست کردم بعد چون خونه مادرشوهر بود همون حین کار تند تند همجارو تمیز میکردم که خونش کثیف نشه 

تا ننش اومد نگم براتون با چه اخم و قیافه ای 

یطوری رفتار میکرد انگار جنایت کردم رفتم تو اشپزخونش 

آخر سر مادربزرگش طاقت نیاورد بهم پرو پرو تو روم گفت هرکس دهنش از اول به یچیز عادت می‌کنه یکی داره گوشت میخوره یکی نداره خودشو با سبزی و علف سیر می‌کنه😐انگار من دامی چیزیم 

انقد بهممم برخورد از اونموقعه نه دست به غذا زدم نه هیچی فقد اومدم اتاق دارم گریه میکنم نامزدمم باهاشون دعوا کرد ولی خب دلم میخواد خودمم جوابشونو بدم 

الانم می‌دونم بعضیا میگن همون لحظه باید جواب بدی ولی همسرم بدش میاد جواب پس بدم از روز اول گفت کسی چیزی گفت تو هیچی نگو من خودم جوابشونو میدم سر اون سکوت کردم 

و اینکه خونه ام نمیتونم برم چون دوست ندارم خانوادم متوجه بشن و ناراحتی پیش بیاد🥲

واقعا عزیزم چ فکری تو رویا و خیالات داشتی که پیازچهرفتی رفتی تو آشپزخونه مردم کوکو درست کردی؟؟؟ اگ خونه مجردی نامردی بود ی چیزی قبول کن خودتم نپخته بازی درآوردی دیگ از این کارا نکن بعضی چیزا تجربس خودتو ناراحت نکن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از روز اول شوهرت بهت گفته سکوت کن  باید همون موقع میگفتی خودم زبون دارم میتونم جوابمو بدم دوس ندارم کس دیگه ای زبونم بشه وگرنه همیشه ک شوهرت پیشت نیس  باید از خودت دفاع کنی  یا ن  بعدشم نباید اونجا آشپزی میکردی  الان مادرشوهرت میگه چقد پر رو 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

حالا هوست رو میذاشتی خونه خودتون...باردار که نیستی جانم

پیتزا سفارش میدادی مثل خانم میخوردی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه بگم‌به مادرشوهرت حق میدم ناراحت میشی

منم دوست ندارم وقتی خونه نیستم‌کسی بیاد خونه ام و برای خودش آشپزی کنه.آدم هوسش رو که خونه مادرشوهر نمی‌بره.خونه خودتون درست میکردی

اما حرف مادربزگشون خیلی زشت بوده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اشکاتو پاک کن خیلی عادی برو بشین پیششون به کتفت نگیر صبح خیلی زود جمع کن برو خونه اتون،من بودم همین الان میرفتم.

بعدازدواجت هم پاتو تو آشپزخونه اشون نذار

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اشتباه کردی دیگه تو عقد نباید انقد اون رودروایسی کنار میذاشتی

الانم بری خونه خودتون بهتره.

اصلا صمیمی نشو

بزار در آینده اونا ام اومدن خونت اجازه نداشته باشن به جیزی دست بزنن

در یخچالم باز نکن اجازه بگیر

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

به نظرم شما اشتباه كردي توي آشپزخونه مادرشوهرت سبزي پاك كردي و غذا پختي وقتي خودش نبوده شايد حساسه البته اونا هم نبايد توهين ميكردن ولي ديگه بدون اجازه اينكارو نكن  جواب كسي رو هم نده 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

غذای مورد علاقه منه.برو بخور خیلی هم با ولع بخور.بگو من برا معده م ارزش قائلم.غذای بیرون نمیخورم.تنوع غذایی هم برام خیلی مهمه.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))