2777
2789
عنوان

کوکوی پیازچه پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 93 پست
نه والا یدونه پسره شوهرم جلوی مردم یدونه عروسم از دهنش نمیفته ولی پشت سر خون به جیگر میکنه

خیلی سياست داره حواست باشه

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

فکر کردی الان ازت تعریف می‌کنند و میگن عروس گلم کد بانو هست . هیچ وقت خودت رو پایین نیار در این حد . دیدی امروز چی شد ! همیشه همینه . اگر شان خودت رو حفظ کردی و برای خودت احترام گذاشتی بقیه هم بهت احترام می‌گذارند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا عزیزم چ فکری تو رویا و خیالات داشتی که پیازچهرفتی رفتی تو آشپزخونه مردم کوکو درست کردی؟؟؟ اگ خ ...

وا یعنی چی؟😐

ما زن داداشمون شب و روز بشینه برای خودش غذا درست کنه توی آشپز خونه کسی بهش چیزی نمی گه 🌷

نباید چیزی گفت آخه خب ..‌ 

با اینکه زیاد رفتارش خوب نیست ولی توی این بحث اصلا چیزی نمی گیم ما ..

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اشکاتو پاک کن خیلی عادی برو بشین پیششون به کتفت نگیر صبح خیلی زود جمع کن برو خونه اتون،من بودم همین ...

اصلا و ابدا تصمیم دارم از اتاق دربیام بیرون 

پدرشوهرم چندبار اومد در اتاق و زد بخاطر اینکه بی احترامی نشه پاشدم دعوتش کردم تو اتاق بنده خدا کلی نازمو کشید گفت ناراحت نشو تو دلشون هیچی نیست مدلشونه ولی بازم از دلم نرفت گفتم بابا از من ناراحتم نشو من جونمو میدم بهت ولی الان بزار تو اتاق باشم راحترم

وا یعنی چی؟😐ما زن داداشمون شب و روز بشینه برای خودش غذا درست کنه توی آشپز خونه کسی بهش چیزی نمی گه ...

خب بله دیگ گفتم که هرکسی شعور و ذوق این چیزا رو نداره باید به مخاطب دقت کنه اگ خوشش میاد انجام بده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اشتباه کردی دیگه تو عقد نباید انقد اون رودروایسی کنار میذاشتیالانم بری خونه خودتون بهتره.اصلا صمیمی ...

اخه خونه نبودن و قرار نبود به این زودی بیان 

وگرنه دیوونه نیستم ک پاشم خونه مردم سبزی بخرم ببرم🥲

اصلا و ابدا تصمیم دارم از اتاق دربیام بیرون پدرشوهرم چندبار اومد در اتاق و زد بخاطر اینکه بی احترامی ...

نقطه ضعف نده دستشون

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
غذای مورد علاقه منه.برو بخور خیلی هم با ولع بخور.بگو من برا معده م ارزش قائلم.غذای بیرون نمیخورم.تنو ...

منم خیلی دوست دارم ولی دیگه طلام باشه دست به اون غذا نمی‌زنم 

ابجیم می‌گفت باید جلو چشمشون میریختی تو سطل اشغال ک اونام نتونن بخورن دیگه

خب بله دیگ گفتم که هرکسی شعور و ذوق این چیزا رو نداره باید به مخاطب دقت کنه اگ خوشش میاد انجام بده

آخه دیگه نمی شه ک آدم رو از غذا و شکم منع کنیم ک 😂 

آدمه ی وقت هوس می‌کنه ... 

دقیقا ولی ب نظرم نباید اونجوری رفتار می کرد مادر شوهرش . 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

اره دیگه پشت دستمو داغ میزارم بیام تو اشپزخونش

كار شما اشتباه بوده اونجا آشپزخونه منزل ايشونه نبايد اينكارو ميكردي  شايد وسواس داره يا حساسه من خودم روي سبزي چون خيلي آلودست حساسم 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
چرا میگید کارش زشت بوده؟یعنی چی خونه مردم هوستو نبر،عروس اون خونس اجازه ندار اشپزی کنه واقعا در عجبم ...

اخه قرار نبود به این زودی برگردن واگرنه دیوونه نیستم که خونه مردم سبزی بخرم ببرم 

از یطرفم اگه نمیپختم اینا یطورین میگفتن عرضه نداره یه غذا درست کنه پسرمون همیشه باید از بیرون بخره