2777
2789
عنوان

زشته اینو استوری کنم

1 بازدید | 7 پست

خیلی ها بهم میگن طرد و خشکی اجازه نمیدی صمیمی بشیم 

یه کلیپ هست نوشته «هی بهم میگن سردی سردی خب عزیزم من چیکار کنم شما موندی بیرون نمیتونی بیای تو 😌»

خیلیییی دلم میخواد استوریش کنم ولی حس میکنم خزه 

به هرکسی اجازه صمیمیمت نمیدم آدمهایی که برای ضربه زدن اومدن رو خوب شناسایی میکنم از این موضوع سوختن متاسفانه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه استوری نکن

اع چرا 😂خودمم می‌دونم زشته ولی خیلی دلم میخواد اینو برسونم دلیل سردی من اینه🙄🤣

اع چرا 😂خودمم می‌دونم زشته ولی خیلی دلم میخواد اینو برسونم دلیل سردی من اینه🙄🤣

نه دقیقا برا اینکه اینو نرسونی

روزگاره دیگه می گرده اون که دشمنه دوست میشه اون که دوسته دشمن میشه 

پس فردا از یکی خوشت میاد نمیتونی باهاش صمیمی شی بعد بقیه میگن این خودش از تو خوشش نمیاد وگرنه صمیمی میشد چون فلان استوری رو گذاشته بود

نمیدونم شاید زیادی دارم بزرگش می کنم

نه دقیقا برا اینکه اینو نرسونیروزگاره دیگه می گرده اون که دشمنه دوست میشه اون که دوسته دشمن میشه پس ...

من از هرکسی خوشم بیاد باهاش ارتباط گرفتم ... حس درون آدمها رو خیلی خوب درک میکنم نمیدونم چرا خیلی ها به ظاهر باهام خوبن ولی باهاشون واقعاااااا حال نمیکنم برای همین نمیذارم بهم نزدیک بشن با نهایت ادب