2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار میکنید بچه ها🥺🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 115 پست
اها چون گفتن در اثر خوردن پاک‌کن ... فکر کردم مواد خطر ناک داره ببخشید کنجکاویم رو ...خدا ب خانواده ...

🫂✨

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوابم 🤣 وای بقیه میرن بیرون من میگم ولم کنید میخوام بخوابم واقعا خواب توی همچین شبی خیلی کیف میده.

بنظرم با شوهرت برین بیرون خودتون و یه کار رمانتیک و اینا بکنید

پیرینسس🎀🤍

منو همسرم میخواییم دوتایی باشیم ولی نمیشه

منم دوس دارم ولی نمیشه ما چون عقدیم و خانواده هامون با هم قهرن

شما چرا

هیچی با شوهرم قهرم، خودشو لعنت فرستاده ک خونه باباش هم نریم🤣🤣🤣

کاش شوهر منم خودشو لعنت میکرد ازین بابت هیچ دل و دماغی ندارم هی اموزش دسر و شیرینی دیدم گفتم دمه بپزم بعد میگم برا کی؟ ببرم برا اونا؟!

اها چون گفتن در اثر خوردن پاک‌کن ... فکر کردم مواد خطر ناک داره ببخشید کنجکاویم رو ...خدا ب خانواده ...

تازه میشد دفع کنه پاک کن اکه میپربد گلوش خطرناک بود ولی این قورت داده بود قشنگ فقط لعنتی دفع نشده بود و جلوی مدفوع بچرو گرفته بود و 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
میخوابم 🤣 وای بقیه میرن بیرون من میگم ولم کنید میخوام بخوابم واقعا خواب توی همچین شبی خیلی کیف میده ...

ـ

هوا سرده و همسرم محاله حاضر بشه کنار من باشه🖤🙂