2777
2789
عنوان

تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 96 پست
چی خیانت من قسمت خیانت رو ندیدم ن هرگز چنین حقی رو شوهرت نداشته تو هرچقدرم بد بودی نباید خیانت میکرد ...

نه قبل خیانت چیزی نگفته بود وتاحالا لباس خوابی نخریده  بعد رو شدن دستش گفت گفت توسردی وجذبم نمیکنی این حرفا

بهونه که میاره ولی خب معلومه وقتی اونارو امتحان کرده با تو مقایسه شون میکنه

اره میگه توسردی جدبم نمیکنی این حرفا ولی من باتمام مشکلاتش باهاش ساختم وهیچ خیانتی نکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه قبل خیانت چیزی نگفته بود وتاحالا لباس خوابی نخریده بعد رو شدن دستش گفت گفت توسردی وجذبم نمیکنی ا ...

بنظرم مشکل از شوهرته 

حالا شما ب خودت برس بخاطر دل خودت ولی شوهرت ی خائنه عوضیه بهش رحم نکن 

نه قبل خیانت چیزی نگفته بود وتاحالا لباس خوابی نخریده بعد رو شدن دستش گفت گفت توسردی وجذبم نمیکنی ا ...

ببین کارش که خیلی خیلی غلط بوده ولی توام به خودت برس 

من خودم میبینم یه لحظه یه جام معلوم شه یا لباسم جذب باشه شوهرم زل میزنه اون قسمت حالا فک کن مو داشته باشه یا لباسم نخ نما باشه خوب رغبت نمیکنه حتی نگاهمم کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تو هم هر روز چربی بدنتو تخلیه میکنی که خخخ،مگه تو یه روز چقد رشد میکنه😃

عادت کردم هر روز که حمام نمیرم معمولن هفته دو تل سه بلر ولی میگم اگه برم هر روزم بایر بزنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ببین کارش که خیلی خیلی غلط بوده ولی توام به خودت برس من خودم میبینم یه لحظه یه جام معلوم شه یا لباسم ...

آره از امروز باید عوض شم وبه خودم برسم ،فد هیکل خوبی دارما ولی خب نمیدونم چرا تابحال به خودم نرسیدم،فدم۱۷۰وزنم۵۶

چن ساله مزدوجین؟کسی دوستی خواهری راهنماییت نکرده تاحالا که یکم هنرمندی کنی وجذبه ایجاد کنی؟عمل بد ای ...

۱۷ساله ازدواح نکردم نه والله کسی نگفته مادرم مثل خودم ،اره اصلا طنازی وزنانگی نکردم راستش الانم بلدنیستم😥😥

آره از امروز باید عوض شم وبه خودم برسم ،فد هیکل خوبی دارما ولی خب نمیدونم چرا تابحال به خودم نرسیدم، ...

اینو خواهرانه بهت گفتم به دل نگیر

قدت عالیه 

یه مدت به خودت برس محلش نده این زندگی اونقدر سخت هست که بخای برای حفظش بجنگی اومدی و طلاقم گرفتی به بعدش فک کردی زندگی بعد طلاق مخصوصا اگه خانواده حمایتگری نداشته باشی فاجعه اس خودت زندگیتو نجات بده یه کاری کن شوهرت بفهمه تو از همه زنایی که دیده بهتر و جذاب تری

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد