2777
2789
عنوان

تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 96 پست
قشنگ بخودت برس زیاد محلش ندههر چقد ب بعضی از مردا کم محلی کنی همونقدر عزیزیالبته من اخلاق ایشون نمید ...

ن این دوسداره بشدت وابسته اس جوری ک توماشین تومسافرت نمیزاره بخابم میگه بیدارباش بامن حرف بزن هرجند حرف نمیزنه خودش  بشدت مغرور عاشقه ولی بلدنیس ۳۸سالشه خیرسرش 

میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ...

بهونه که میاره ولی خب معلومه وقتی اونارو امتحان کرده با تو مقایسه شون میکنه 

نازنین خانم هستم :)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم شریف سنگ از آسمون بباره دنبال حفظ شرفشه....آدم هیز هم هر کاری کنی دنبال ارضای هیزیشه....البته ناگفته نماند تو جامعه ای ک الان همه هفت رنگ میان بیرون و شده زمانه خیانت زن به زن باید تو خونه چشم و دل شوهرت همه جوره بخصوص ظاهری و زیبایی در کنی....چون همش بیرون چشمش به زرق و برق مختلف نیفته مردها هم از نظر دینی و روانشناسی با نگاه تحریک میشن ......

حرف آخر وظیفه هر مردی قبل فک کردن به خیانت چیزهایی که دوست داره به حلالش خودش ک خانمشه بگه خانمم براش انجام بده 

نمیدونم چرا تاحالا نکردم یعنی حس میکردم مهم نیستن

چقد عجیب اگه واقعا سر این هرز پریده میمرد زودتر میگفت بهت؟ من که خانومم مثلا یه موقع پاچه ی شلوار خانومی بالا بره و‌مو داشته باشه برام خوشایند نیست واقعا مهمه ولی توجیه خیانت نیست

عزیزم 💔منم دیدم که خدا هوامو داشته و چه جاهایی صیوریم جواب داده بازم شکر خدا

اره واقعاخدا هرچی بانیت صاف خلوص نیت بری طرفش همجوره روسفیدت میکنه بخصوص هرچی ک ب صلاحته زودتربتومیده من ۶ساله منتظرفرزندم همش میگن صلاحم نبوره ک ندادخ

میگم اینا چجور روشون میشه اینارو بگن درحالی که خودشون پشماشون اندازه پشم گوسفنده؟ همه جاشون هم دارن ...

قبول کن مو زن با موی مرد فرق داره،زن خوشگلتر میشه خووب،بعضا مرد مو داشته باشه درنظر اکثر زنا جذابه،البته تمیز ومرتب

اره باید قبول کنم کوتاهی ازسمت منم بوده نه شیوی نه لباس زیر درست حسابی میگفتم میخرید ها ولی خب نمیگ ...

چی خیانت من قسمت خیانت رو ندیدم 

ن هرگز چنین حقی رو شوهرت نداشته تو هرچقدرم بد بودی نباید خیانت میکرد 

مثلا قبله خیانت بهت گفته بود موهات رو بزن؟؟

یا مثلا برات لباس خواب کادو خریده بود ک تو بپوشی؟؟ بزن کله شوهرت رو ببر 

اره باید قبول کنم کوتاهی ازسمت منم بوده نه شیوی نه لباس زیر درست حسابی میگفتم میخرید ها ولی خب نمیگ ...

وااای اصلا عجیبی بخدا 

خب از الان شروع کن ، وقتی تاحالا اصلااا به خودت نرسیدی از الان برسی و ببینه اونم سمت چیز دیگه ای نمیره 

من چند سال پیش ک متاهل بودم همیشه اپیلاسیون میکردم و عادت دارم همیشه قبل خواب دوش میگیرم ولی شوهرم حتی یکبار بدنم رو ندید، اصلا دوست نداشت ببینع، با اینکه بدنم بی نهایت زیباست با اینک فیس معمولی دارم

خداروشکر جدا شدم

الان با کسی تو رابطع هستم خیلی وقت ها بدنم مو داره ولی همیشه حس خوبی داره بهم

در کل موی زائد عیب نیست ولی به خودت برسی بهتره

چون تو فرهنگ ما داشتن موی زائد یه عیب حساب میشه

در صورتی ک توی طبیعت آدم هست

قبول کن مو زن با موی مرد فرق داره،زن خوشگلتر میشه خووب،بعضا مرد مو داشته باشه درنظر اکثر زنا جذابه،ا ...

اهوم من هر روزم برم حمام باید شیو کنم اگه شیو نکنم کل بدنم و انگار حمام نرفتم تعجب میکنم استارتر شلوار دامن نمیموشیده بعد مرد مو داشته باشع سیته ش اتفاقن جدابه مرد پر موش قشنگه زن بی مو🤣

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....