2777
2789
عنوان

تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 96 پست
خب زن باید تمیز باشه ، چرا شیو نمیکردی؟ ینی هیچوقت آرایش نکردی؟چی بگم والا ،نمیگم کارش درسته ،خیانت ...

به جز نواحی حساس نه دیگه هیچ جارو شیو نکردم،تا الان هم حتی یه رژ ساده هم نزدم یعنی علاقه ای به ارایش کردن نداشتم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح عزوسی بو د میتدسیدم هی اززیردستش میرفتم کنارب اتندی اومد حلو اخرش گف نمیخای میرم باتندی گف بعدمن ...

چقد وقیح خدااااا

فداتشم الهی

کمرش بشکنه محتاجت بشع مرتیکه

ب دل نگیر

اگ میتونی یکاری برای خودت دست وپا کن

فقط تحت سلطه نباشی

به جز نواحی حساس نه دیگه هیچ جارو شیو نکردم،تا الان هم حتی یه رژ ساده هم نزدم یعنی علاقه ای به ارایش ...

کارش که خیلی اشتباه بوده ولی شماهم باید حداقل داخل خونه آرایش میکردی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
صبح عزوسی بو د میتدسیدم هی اززیردستش میرفتم کنارب اتندی اومد حلو اخرش گف نمیخای میرم باتندی گف بعدمن ...

عزیزم چقدر میفهمت💔💔

منم خون به جیگر کردن فقط ۱۶ ۱۷ سالم بود... مامانش نذاشت ماشین و گل بزنن ، سر آرایش کلی قیامت شد ،سر لباس بحث شد 

آخرشم کتک خوردم.من که سپردم به خدا 

چقد وقیح خدااااافداتشم الهیکمرش بشکنه محتاجت بشع مرتیکهب دل نگیراگ میتونی یکاری برای خودت دست وپا کن ...

ن پشیمونه الان میگه فشار روم بود حالاانگارتالارگرفته بود برامن یه دورهمی شیرینی خوری بود خونه مادرش داشتیم من کسیم ک کل زندگیم وجونمو وقفش کردم عزیزم ومیکنم هنوز وخاهم کرد بخاطر عشقی ک بهم داریم 

اون نمیزاره من مستقل بشم میترسه پروزیادبگیرم ک یکروز رهاش کنم تمام ترسش اینه

بسخیال من شب عروسیم یه حدفی بهن زد یادم میاد حالم بدمیشه ازش وانتخابم حالامث ...پشیمونع ازکاراش ولی ...

چی گفت بهت

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

به جز نواحی حساس نه دیگه هیچ جارو شیو نکردم،تا الان هم حتی یه رژ ساده هم نزدم یعنی علاقه ای به ارایش ...

خب نمیشه عزیزم بلاخره باید یه کارایی کنی که به چشمش بیای دیگه 

اصلا برا خودت ، والا من مجردم ولی همیشه کامل شیو میکنم نمیزارم مویی باشه ،اینجوری خودتم حس خوبی میگیری 

آرایش هم در حد کم هم آراسته می‌کنه ادمو هم شوهرت خوشش میاد از تغییر